Абе Имперъл, много бързо бачкаш, предполагам това Т-34 сега го правиш и ни го показваш в различни етапи?? На мен и двата модела много ми харесват :tup: Само ако не беше толкова отровно зелено
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моделизъм 2
Collapse
X
-
абе бързо то... ако бях толкоз добър, колкото трябваше, модела от начало до край не би трябвало да ми отнеме повече от 2, макс. 3 часа (без текстуриране) правя си го с образователна цел и затва се бавя доста
Гоги, виж в темата "Вашата Военноисторическа Колекция" последните ми постове, може да ти харесат някои книжкиalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
За тези дето не четат старите мнения ще повторя списъка на магазините в Шопско:
Лозенец: на спирката на Кемпински Зогравски гледано към Хладилника първата пряка в дясно на 30-40 м
Овча Купел: спирката на автогарата, пресечката срещу гарата през тр. линии
Младост 1: зеленчуковия пазар.
Малкия ЦУМ: 3 етаж
Както и в Бонжур, ама там има само на Ревел.
Аз си пазарувам от този в Лозенец
1. защото ми е на 200м
2. защото е най-добре зареден.
Освен Италери скоро се очаква и внос на Аттак
А сега се сетих има и едно магазинче за козметика на Плиска ама там са страшно малко.
Comment
-
Аз поне няман унфо да се продават в БГ-то руски модели, сега, Звезда повечето са с Италерски матрици, Моделист също пакитират чужди , Принципно от танковете най-добри са на Ревел (като изключим старите матрици) руските са привлекателни с това че правят разни апокрифни модели. Сетих се PST са руски (или от републиките) но от тях по магазините се валят само единични бройки. Аз лично най-много харесвам магазина в Лозенец защото мога дфа отворя кутията и подробно да разгледам модела.
Comment
-
Вчера си взех два Т-34-85 на AER, молдовска фирма, не са нищо кой знае какво, трайват се.обаче поради наличието на смолни детайли са на доста "солени" цени, единият е с колесен трал другия с къла за еипетската 122мм самоходка, декалите са симпатични, най-странно е защо на египетското са дали декали за АСУ-57 :? А съъдейки по инструкцията китът без никакви екстри предлага 22 вида декали, при това много интересни. от AER има и други интересности, примерно аеро шейна (25 кинти), или РСЗО на верижно шаси (32 сребърника), при посредствено качество, това са само китове са маниаци, предвид цената и качеството. Тръпката е екзотичността на модела.
Comment
Comment