Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко спам

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Малко спам

На днешната дата точно преди една година бойната мощ на BG армията спадна драстично. Можете ли да отгатнете защо?

Чета "Варинат БИС" и се смея от сърце

:cry: :roll:
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Като гледам Имперската реакция явно не се сещате какво е станало на този де.
      Хе хе ще ви открехна: аз се уволних от армията.
      Ся може да ревнете защо пълня форума с глупости, ама аз си написах още в заглавието че темата е спамерска
      Тук там по темите се оливаме да си споделяме казармени спомени. Дали да не се отвори специална тема за целта? :roll: :!:

Comment

абе, тъкмо преди два дни за тва си говорихме с парабелум, и забравихме да пуснем темата...

ся, аз нямам какво да допринеса (и дано и да нямам, както се е видяло май ще стане) но вие си джиткайте
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Gladna kokoшка просо сънува. Армията ще стане кадрова едва в 2010. Ти тогава на колко години ще бъдеш?

Comment

ааа, шшш, Свинаров каза че отпада наборната служба през 2008. Аз завършвам 2005, до 2008 не ми е проблем да съчиня нещо.
            albireo написа

Comment

Пфу и това било патриот напомня ми едно стихотворения "патриот е , душа дава за наука за свобода, но не свойта душа братя...." а познайте от кого е това. Иначе освен губене на време казармата си има и положителни елементи: дава възможност (макар и принудително) да се общува с "представителна извадка" от населението, на мене лично много лошо впечатление ми направи, истински се притесних за нацията.

Comment

а какво те кара да мислиш че имам въобще каквото и да било да се срещам с "представителна извадка от нацията"??? не и аз!!

въпроса за патриотизма го задай на върховното командване първо, откъде накъде да се кълна при положение че някакви идиоти така или иначе ще опропасят всичко?
                albireo написа

Comment

Скатавка, скатавка. По същата логика: защо да плащам данъци когато някакъв смотаняк (разбирай министър) ги пилее за глупости.

Comment

да бе, имам един живот, данъците са пари, нищо, а живота ми е единственото коет имам реално, не си го давам
                    albireo написа

Comment

Точно като е казано в стихотворението което ви цитирах, Вие още не сте познали автора.

Comment

Ботев, бе Гоги.
                        А казармата към настоящия момент е пълно пилеене на времето. То и по мое време си беше такова, но сега е съвсем. По-скоро мисля, че бойната сила на армията ни само се увеличава след уволнението на войниците.
                        Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                        Неизвестен руски адмирал

Comment

А пък и мисълта "защо да плащам данъци, след като ги пилеят за глупости" ми допада особено много....уви, свършиха тез' хубави години....
                          "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

И като сме тръгнали да спамим ... а и си е съвсем по темата

У- ВОЛ - НЕ - НИ - ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

8) 8) 8) 8) 8) 8)

в началото беше

:aaa:

после
                            :fire: :wall:

сега почва

:drink: :jazzband: :drink: :drink: :drums: :drink2:

и после продължаваме
                            :wall: :wall: :wall:
                            Never let your sense of morals prevent you from doing what is right!
                            Salvor Hardin

Comment

Да ви питам: "Вие по-колко години сте си отлагали "почивката" в някое поделение?
                              "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                              нека четат пред вратите
                              нашата памет остъклена
                              с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Working...
                              X