Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко спам

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

NATO написа
    И като сме тръгнали да спамим ... а и си е съвсем по темата

У- ВОЛ - НЕ - НИ - ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

8) 8) 8) 8) 8) 8)

в началото беше

:aaa:

после
    :fire: :wall:

сега почва

:drink: :jazzband: :drink: :drink: :drums: :drink2:

и после продължаваме
    :wall: :wall: :wall:
    Е това е просто.... ...убийство.
    "На рилеца герой
    титан калимански,
    герой от Булаир
    с гърди от желязо
    и воля от гранит."

Comment

Heinz W. Guderian написа
      Да ви питам: "Вие по-колко години сте си отлагали "почивката" в някое поделение?
      Аз влезнах по най-бързия възможен начин, веднага след като си защитих дипломната работа.

Comment

Т.е. след завършването на Средното?
        "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
        нека четат пред вратите
        нашата памет остъклена
        с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Неее, след университета.

Comment

Moje li edin sme6en vypros? Kakvo ozna4ava kadrova armiq?Da ne bi da stava nezadyljitelna slujbata ?Hmmmtva ako stane 6te byde malko typo...ne moje edin myj da stane istinski myj bez da e bil v kazarma...Spored men ne trqq da e mahat(razbira se ako tova se ima6e predvit )
            Der Feind sieht Dein Licht!
            Verdunkeln!

Comment

1. Какво значи "истински мъж"? :lol:
              2. Сегашната казарма няма нищо общо с това понятие така или иначе
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Бе знам ятази казарма - не мисля че след като минеш през нея ставаш по мъж от преди това - няма нищо общо. Освен ако "възмъжавенето" в този контекст не се свързва с привикване към мръсотия и скотски условия за съществуване, отказване от личната си позиция и неизбежно оглупяване (висчките присъщи на казармата красоти). И кадрова армия означава точно това - професионална. Ако все пак някой иска да си възмъжава на спокойствие, може просто да стане кадрови военен.

Comment

Уф...един мой много-много близък роднина беше казал че пола не се определя от първичните полови белези (за яснота в случая четете-да си мъж не е достатъчно да имаш нещо между краката). А и такъв не се става в такива съмнителни места като казармата.
                  Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                  Неизвестен руски адмирал

Comment

М`да, общо взето, става въпрос по-скоро за определени културни стереотипи, модели и представи, отколкото за биология. Като тези неща се променят доста според века и конкретното място .

Comment

Може би единствената полза е, че привикваш с простотиите и тъпанарите и вече нищо не може да те учуди като излезеш в цивилизацията - нито политици, нито държавни служители
                      "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Мдсаа, рамблер е напълно прав. Аз преди казармата бях контактувал предимносъс свои колеги от университета, и дори част от тях ги смятах за тъпи. Обаааче като влезнах и като видят какво предствлява преобладващата част от населението и ми се :cry: :cry: :cry: . Аз точно това казвах и на Империал, че е много полезно именно от тази гледна точна, ама тои се муси.

Comment

Е, тази полза е несъмнена, но някак твърде мазохистичен е съзнателният стремеж към нея .

Comment

Е то съзнателние стремеж предполага че знаеш какво ще научиш а това автоматично прави безпредметен процеса на ученето.Аз лично влезнах максимално бързо за да ми се махне като задължение, вече освен данъци нищо не дължа на държавата. +това непреминаването на военната служба е до някъде пречка при търсенето на работа. Просто е по тръдно да започнеш някъде когато работодателят ти знае че може да изчезнеш понякое време.

Comment

Е, точно тези бяха и моите мотиви да премина оттам.
                              Инак всичко това може да се научи и от "Швейк", да речем - хем ще е много по-приятно и полезно, хем няма да загубиш време .

Comment

Da но реалноста е доста ошашкваща и може да не повярваш.

Comment

Working...
                                X