На днешната дата точно преди една година бойната мощ на BG армията спадна драстично. Можете ли да отгатнете защо?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко спам
Collapse
X
-
Като гледам Имперската реакция явно не се сещате какво е станало на този де.
Хе хе ще ви открехна: аз се уволних от армията.
Ся може да ревнете защо пълня форума с глупости, ама аз си написах още в заглавието че темата е спамерска
Тук там по темите се оливаме да си споделяме казармени спомени. Дали да не се отвори специална тема за целта? :roll: :!:
Comment
-
абе, тъкмо преди два дни за тва си говорихме с парабелум, и забравихме да пуснем темата...
ся, аз нямам какво да допринеса (и дано и да нямам, както се е видяло май ще стане) но вие си джиткайтеalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Пфу и това било патриот напомня ми едно стихотворения "патриот е , душа дава за наука за свобода, но не свойта душа братя...." а познайте от кого е това. Иначе освен губене на време казармата си има и положителни елементи: дава възможност (макар и принудително) да се общува с "представителна извадка" от населението, на мене лично много лошо впечатление ми направи, истински се притесних за нацията.
Comment
-
а какво те кара да мислиш че имам въобще каквото и да било да се срещам с "представителна извадка от нацията"??? не и аз!!
въпроса за патриотизма го задай на върховното командване първо, откъде накъде да се кълна при положение че някакви идиоти така или иначе ще опропасят всичко?albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Ботев, бе Гоги.
А казармата към настоящия момент е пълно пилеене на времето. То и по мое време си беше такова, но сега е съвсем. По-скоро мисля, че бойната сила на армията ни само се увеличава след уволнението на войниците.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
И като сме тръгнали да спамим ... а и си е съвсем по темата
У- ВОЛ - НЕ - НИ - ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
8) 8) 8) 8) 8) 8)
в началото беше
:aaa:
после
:fire: :wall:
сега почва
:drink: :jazzband: :drink: :drink: :drums: :drink2:
и после продължаваме
:wall: :wall: :wall:Never let your sense of morals prevent you from doing what is right!
Salvor Hardin
Comment
Comment