gollum написа
Швейк... :tup: :tup: :tup: Имам я седем пъти :tup:
Между другото тотално се отклонихте от темата а именно - казармени спомени!!!
Наваксвайте ей!
.
Спокойно от това не се умира
.)Кенефите били мръсни :o Ами те се подържат от вас :!: подържайте ги чисти и ще са чисти.И друго казармата била изгубено време.Ама чакайте вие какво очаквате всеки ден да убивате минимум по един или да стреляте нон стоп.Армията изпълнява и други функции.Тя се явява за България като "момче за всичко" ако мога така де се изразя.Хилядите загасени пожари,при бедствия войската има с какво да помогне,ремонтни работи и др.А ако си фен то тогава нищо не може да те спре.Каде другаде можеш да караш танкове и други изродски машини, да стреляш от калашник до гаубица освен в армията.Брат ми не искаше да ходи и аз се бях навил да отида вместо него вече бях изкарал една служба но нашите нещо много се разбесняха
. Нищо в казармата не може да те направи "повече мъж" - не и в сравнение с живота ти навън.
.
.Всички се познавахме! Ходехме на групички по 10-20 момчета и се пазехме взаимно от старите :twisted: .После когато станахме стари, не искам да си го спомням това време-просто ми става жал за нашите новобранци.Като се замисля 10 години по-късно толкова ми бил акъла да тормозя младите войничета.
След като се опънеш 12 макари идва и тяхното прибиране.За целта количката се качваше в каросерията объщаше се наопаки.(имаше си и една манивела в комплекта )слагаше се празната макара закачаше се манивелата и се почваше едно лудо въртене.След като се прибереме ние размотавахме на ново кабела измивахме го и го намотавахме пак с тази манивела като при последното намотаване на кабела го навивахме перфектно като чисто нова макара с конец.Изобщо голяма хамалогия.Окопаването на кабела,катеренето по дърветата.Но за сметка на това остават приятни спомени.А девизът ни беше готин:- УМРИ НО СВРЪЗКА ДАИ -
Comment