Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

VladDracul написа
    Не мисля, че мога да "покажа" какви мъже харесвам,
    защото нямам някакъв идеален образ или нещо подобно.
    Харесвам този, с когото се разбираме без да имаме нужда от
    думи. Понеже аз съм си мечтателка, начинаеща художничка и
    поет в експериментален стадий ... с две думи - развинтено
    въображение.

И мисля, че мъжът за мен ще е този, който успее да понесе
    всичко това
    Ле ле ле само като го чета това се изпотявам! Наистина има много за понасяне.
    НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Тя не е ли вече малко женена ?

Стана ми много интересно, докато четях нечии мнения за жените, как някой може да каже харесвам точно определен тип жена/мъж, освен ако вече не живее с такъв човек, но тогава това е различно от личностната и типовата характеристика. Всеки е свободен в своето мнение, но какво ще стане, ако харесва жени високи 1.68, а утре срещне една, която е 1.70 ? Ще се откаже от нея само защото е с 2 см под идеала?
      Хората и вкусовете им са различни и слава богу Нормално е да имате усещането, че не разбирате какво искат жените - какво по принцип ще рече това толкова събирателно понятие °жени°? Все едно една жена да знае какво искат °мъжете°. Важното е според мен не да разбирате жените, а жената/мъжа, който е до вас.
      Има хора, за които някои неща са приоритетни и те ориентират живота си според тях, за други е важно съвсем друго. Всичко е много субективно и не може да се сложи под общ знаменател. Има мъже/жени, които предпочитат сигурността и спокойствието, техният избор ще бъде към партньор, който може да им даде всичко това. Други напротив, държат на тръпката, интригата, авантюрата - те ще търсят подобен тип.
      Най-лесно е да се каже, че жените търсят идеалния мъж, съчетание на 6те точки на Хана. Но дори и това не е вярно, защото все ще има нещо, което да е по-въжно и да натежава над останалите.
      Аз бих казала, че харесвах мъже, които да не са по-глупави от мен, с които да имам нещо общо и с които да може да се говори. Които да ме приемат такава, каквато съм, без да се опитват да променят основата ми или да ме превърнат в нещо, което не съм. Не говоря за компромиси, без които не може, а за същността ти на вече завършен индивид. А ако в комплект с това и знаеха кой е Цезар, какво означава татуировката ми и разликата в стила на Моне и Мане, какво по-хубаво :nod:
      "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
      Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

VladDracul написа
        Не мисля, че мога да "покажа" какви мъже харесвам,
        защото нямам някакъв идеален образ или нещо подобно.
        Харесвам този, с когото се разбираме без да имаме нужда от
        думи. Понеже аз съм си мечтателка, начинаеща художничка и
        поет в експериментален стадий ... с две думи - развинтено
        въображение.

И мисля, че мъжът за мен ще е този, който успее да понесе
        всичко това
        Мъжът за теб ще е този, който с радост ще ти дава всичко това, а не който ще го понася. Всъщност изискванията ти не са големи, но вече си имам приятелка, така ще оставя на колеги като бъдещия Мр. Белучи

mellisa написа
        Тя не е ли вече малко женена ?

Стана ми много интересно, докато четях нечии мнения за жените, как някой може да каже харесвам точно определен тип жена/мъж, освен ако вече не живее с такъв човек, но тогава това е различно от личностната и типовата характеристика. Всеки е свободен в своето мнение, но какво ще стане, ако харесва жени високи 1.68, а утре срещне една, която е 1.70 ? Ще се откаже от нея само защото е с 2 см под идеала?
        :nod:
        Описвах приятелката си, макар че и тя е 1.66 т.е. с 2 см под, но човекът е ирационално същество. А иначе, обичам да се подхожда прецизно към нещата и си описах моите изисквания Пък ти ако искаш опиши се и ти, ще ми е лубопитно, с кой "губим време" пък и не само на мен предполагам. Не говоря за физиката ами що за птица си
        Last edited by ; 18-03-2005, 16:40. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Stagon написа
          Описвах приятелката си, макар че и тя е 1.66 т.е. с 2 см под, но човекът е ирационално същество. А иначе, обичам да се подхожда прецизно към нещата и си описах моите изисквания
          И аз така предположих, четеейки те , но нали това ти казвам, хубаво е да имаш изисквания, но ако не са породени от конкретен човек, са само думи. Ако я нямаше приятелката ти щеше ли да ги имаш? Т.е., да харесваш само 1,68 със сини очи (или както там беше ) Не казвам, че подсъзнателно човек няма известни предпочитания /руси, червенокоси, брюнетки и т.н./, но чак такава детайлност понякога може да е и вредна - ще оставиш покрай теб да минат толкова подходящи хора само защото са имали нещастието очите им да са подвластни на законите на генетиката ?
          "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."

Comment

Какви Жени харесвате ?

Хубави.

Comment

mellisa написа
              И аз така предположих, четеейки те , но нали това ти казвам, хубаво е да имаш изисквания, но ако не са породени от конкретен човек, са само думи. Ако я нямаше приятелката ти щеше ли да ги имаш? Т.е., да харесваш само 1,68 със сини очи (или както там беше ) Не казвам, че подсъзнателно човек няма известни предпочитания /руси, червенокоси, брюнетки и т.н./, но чак такава детайлност понякога може да е и вредна - ще оставиш покрай теб да минат толкова подходящи хора само защото са имали нещастието очите им да са подвластни на законите на генетиката ?
              Изискванията ми се формираха поне година преди да тръгна с нея. И мисля че тук пропускаш нещо. Често мъжът (и почти никога жената) може да има интимни мигове с жена, в която не е истински влюбен Как ще ги оставя, ако не съм обвързан няма да откажа

Comment

Да, Мелиса, наистина е странно човек да има изисквания, все едно му предстои да купува стока в кварталния супермаркет
                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                Проект 22.06.1941 г.
                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Erich Von Manstein написа
                  Ако Моника Белучи се е регистрирала във форума и си мълчи нека ми прати едно ЛС да се уговорим по подробностите около сватбата й.
                  Моника не се е регистрирала във Форума, защото изцяло се е отдала на мен :p Ако някой иска да обсъди с нея сватбата НИ ще го чакам всяка вечер точно в 18.00ч. пред Палата на дожите във Венеция :x :x :x Въоръжен и много опасен :twisted: :twisted:

Comment

Честно да си кажа - леко съм отчаяна ...
                    Като слушам хората около мен - как говорят едни за други и ... да ви кажа, не е приятно. Имам чувството, че говорят за неодушевени предмети или "парчета месо". реплики от сорта на "Гледай я тая/тоя к'ъв е готин", или пък още по-неприятно е като чуя "Виж го т'ва на какво прилича" ... Даже не ми е приятно да напиша нещо подобно ...И не само заради езика, с който се общува...

Вече всичко опира до външност..... не си ли в "идеала", както Мелиса го определи, значи не ставаш ....

Но не казвам, че няма и съответните "свестни" субекти. Просто споделям наблюденията си.
                    "Нима, Създателю,
                    съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                    мигар аз самият съм те молил
                    от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Да, така е СВЕСТНИТЕ СУБЕКТИ сме много кът..

Comment

messire Woland написа
                        Да, Мелиса, наистина е странно човек да има изисквания, все едно му предстои да купува стока в кварталния супермаркет
                        Чак пък...

VladDracul написа
                        Вече всичко опира до външност..... не си ли в "идеала", както Мелиса го определи, значи не ставаш ....
                        .
                        Според мен всичко си е до човека. Малко мъже ще изтърват красавица, само защото е тъпа и евтина използвачка. А когато момичето е сериозно и с наранима душа може и да се ожениш за нея. Защото с нея ЧУВСТВАШ, но това не пречи да си имаш вкус и да го напишеш
                        Last edited by ; 18-03-2005, 17:32. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

VladDracul написа
                          Честно да си кажа - леко съм отчаяна ...
                          Като слушам хората около мен - как говорят едни за други и ... да ви кажа, не е приятно. Имам чувството, че говорят за неодушевени предмети или "парчета месо". реплики от сорта на "Гледай я тая/тоя к'ъв е готин", или пък още по-неприятно е като чуя "Виж го т'ва на какво прилича" ... Даже не ми е приятно да напиша нещо подобно ...И не само заради езика, с който се общува...

Но не казвам, че няма и съответните "свестни" субекти. Просто споделям наблюденията си.
                          Глупости ! Ако някой е достатъчно луд за да не те оцени, това е негов проблем, а не твой ! Има хора и хора, повечето говорят само за да отварят устата си и да задвижват въздуха около тях. Още повече, че когато е компания човек набира °смелост° и понякога говори неща, които са ... преуваличени. А идеали разни, повярвай ми, един ден не само, че ще се впишеш в някой, но и самата ти ще си един такъв

Стагон, какво е това чудо - тъпа евтина използвачка с ранима душа и сериозна при това ? Звучи ми като оксиморона °интелигентна блондинка°. Което ми напомня на един стар виц - какво е общото между умна блондинка и извънземните ? Всички са чували за тях, но никой още не ги е виждал

Comment

Не че нещо, ама тия вицове за блондинките са ... хъм. Аз познавам достатъчно много интелигентни блондинки. И освен това, жена ми, по принцип също участник във форума, макар и отдавна да не се е вясвала е също блондинка да ви кажа
                            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                            Проект 22.06.1941 г.
                            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

mellisa написа
                              Глупости ! Ако някой е достатъчно луд за да не те оцени, това е негов проблем, а не твой ! Има хора и хора, повечето говорят само за да отварят устата си и да задвижват въздуха около тях. Още повече, че когато е компания човек набира °смелост° и понякога говори неща, които са ... преуваличени. А идеали разни, повярвай ми, един ден не само, че ще се впишеш в някой, но и самата ти ще си един такъв

Стагон, какво е това чудо - тъпа евтина използвачка с ранима душа и сериозна при това ? Звучи ми като оксиморона °интелигентна блондинка°. Което ми напомня на един стар виц - какво е общото между умна блондинка и извънземните ? Всички са чували за тях, но никой още не ги е виждал
                              Ма ти май по диагонал четеш!!! Пиша за два различни типа жени, а виж го пак пък тогава ме изкарвай това онова Между другото Волланд е прав, и аз познавам доста умни и преуспели (без секс в службата) блондинки и не мисля че цвета на косата формира интелекта на жената. А това че някои се изрусяват и говорят и се държат точно като по вицовете не е гарант за нищо, напротив. А умни блондинки, ми ела да ти покажа и не една хем.......

Comment

Десет неща, които мъжете знаят за жените:
                                1.
                                2.
                                3.
                                4.
                                5.
                                6.
                                7.
                                8.
                                9.
                                10. Имат цици.