VladDracul написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви Жени харесвате
Collapse
X
-
Тя не е ли вече малко женена ?
Стана ми много интересно, докато четях нечии мнения за жените, как някой може да каже харесвам точно определен тип жена/мъж, освен ако вече не живее с такъв човек, но тогава това е различно от личностната и типовата характеристика. Всеки е свободен в своето мнение, но какво ще стане, ако харесва жени високи 1.68, а утре срещне една, която е 1.70 ? Ще се откаже от нея само защото е с 2 см под идеала?
Хората и вкусовете им са различни и слава богу Нормално е да имате усещането, че не разбирате какво искат жените - какво по принцип ще рече това толкова събирателно понятие °жени°? Все едно една жена да знае какво искат °мъжете°. Важното е според мен не да разбирате жените, а жената/мъжа, който е до вас.
Има хора, за които някои неща са приоритетни и те ориентират живота си според тях, за други е важно съвсем друго. Всичко е много субективно и не може да се сложи под общ знаменател. Има мъже/жени, които предпочитат сигурността и спокойствието, техният избор ще бъде към партньор, който може да им даде всичко това. Други напротив, държат на тръпката, интригата, авантюрата - те ще търсят подобен тип.
Най-лесно е да се каже, че жените търсят идеалния мъж, съчетание на 6те точки на Хана. Но дори и това не е вярно, защото все ще има нещо, което да е по-въжно и да натежава над останалите.
Аз бих казала, че харесвах мъже, които да не са по-глупави от мен, с които да имам нещо общо и с които да може да се говори. Които да ме приемат такава, каквато съм, без да се опитват да променят основата ми или да ме превърнат в нещо, което не съм. Не говоря за компромиси, без които не може, а за същността ти на вече завършен индивид. А ако в комплект с това и знаеха кой е Цезар, какво означава татуировката ми и разликата в стила на Моне и Мане, какво по-хубаво :nod:"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Гост
VladDracul написаНе мисля, че мога да "покажа" какви мъже харесвам,
защото нямам някакъв идеален образ или нещо подобно.
Харесвам този, с когото се разбираме без да имаме нужда от
думи. Понеже аз съм си мечтателка, начинаеща художничка и
поет в експериментален стадий ... с две думи - развинтено
въображение.
И мисля, че мъжът за мен ще е този, който успее да понесе
всичко това
mellisa написаТя не е ли вече малко женена ?
Стана ми много интересно, докато четях нечии мнения за жените, как някой може да каже харесвам точно определен тип жена/мъж, освен ако вече не живее с такъв човек, но тогава това е различно от личностната и типовата характеристика. Всеки е свободен в своето мнение, но какво ще стане, ако харесва жени високи 1.68, а утре срещне една, която е 1.70 ? Ще се откаже от нея само защото е с 2 см под идеала?
:nod:
Comment
-
Stagon написаОписвах приятелката си, макар че и тя е 1.66 т.е. с 2 см под, но човекът е ирационално същество. А иначе, обичам да се подхожда прецизно към нещата и си описах моите изисквания"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Comment
-
Гост
mellisa написаИ аз така предположих, четеейки те , но нали това ти казвам, хубаво е да имаш изисквания, но ако не са породени от конкретен човек, са само думи. Ако я нямаше приятелката ти щеше ли да ги имаш? Т.е., да харесваш само 1,68 със сини очи (или както там беше ) Не казвам, че подсъзнателно човек няма известни предпочитания /руси, червенокоси, брюнетки и т.н./, но чак такава детайлност понякога може да е и вредна - ще оставиш покрай теб да минат толкова подходящи хора само защото са имали нещастието очите им да са подвластни на законите на генетиката ?
Comment
-
Да, Мелиса, наистина е странно човек да има изисквания, все едно му предстои да купува стока в кварталния супермаркетМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Erich Von Manstein написаАко Моника Белучи се е регистрирала във форума и си мълчи нека ми прати едно ЛС да се уговорим по подробностите около сватбата й.
Comment
-
Честно да си кажа - леко съм отчаяна ...
Като слушам хората около мен - как говорят едни за други и ... да ви кажа, не е приятно. Имам чувството, че говорят за неодушевени предмети или "парчета месо". реплики от сорта на "Гледай я тая/тоя к'ъв е готин", или пък още по-неприятно е като чуя "Виж го т'ва на какво прилича" ... Даже не ми е приятно да напиша нещо подобно ...И не само заради езика, с който се общува...
Вече всичко опира до външност..... не си ли в "идеала", както Мелиса го определи, значи не ставаш ....
Но не казвам, че няма и съответните "свестни" субекти. Просто споделям наблюденията си."Нима, Създателю,
съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
мигар аз самият съм те молил
от мрака да ме извлечеш?"
Comment
-
Гост
messire Woland написаДа, Мелиса, наистина е странно човек да има изисквания, все едно му предстои да купува стока в кварталния супермаркет
VladDracul написаВече всичко опира до външност..... не си ли в "идеала", както Мелиса го определи, значи не ставаш ....
.
Comment
-
VladDracul написаЧестно да си кажа - леко съм отчаяна ...
Като слушам хората около мен - как говорят едни за други и ... да ви кажа, не е приятно. Имам чувството, че говорят за неодушевени предмети или "парчета месо". реплики от сорта на "Гледай я тая/тоя к'ъв е готин", или пък още по-неприятно е като чуя "Виж го т'ва на какво прилича" ... Даже не ми е приятно да напиша нещо подобно ...И не само заради езика, с който се общува...
Вече всичко опира до външност..... не си ли в "идеала", както Мелиса го определи, значи не ставаш ....
Но не казвам, че няма и съответните "свестни" субекти. Просто споделям наблюденията си.
Стагон, какво е това чудо - тъпа евтина използвачка с ранима душа и сериозна при това ? Звучи ми като оксиморона °интелигентна блондинка°. Което ми напомня на един стар виц - какво е общото между умна блондинка и извънземните ? Всички са чували за тях, но никой още не ги е виждал"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Comment
-
Не че нещо, ама тия вицове за блондинките са ... хъм. Аз познавам достатъчно много интелигентни блондинки. И освен това, жена ми, по принцип също участник във форума, макар и отдавна да не се е вясвала е също блондинка да ви кажаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Гост
mellisa написаГлупости ! Ако някой е достатъчно луд за да не те оцени, това е негов проблем, а не твой ! Има хора и хора, повечето говорят само за да отварят устата си и да задвижват въздуха около тях. Още повече, че когато е компания човек набира °смелост° и понякога говори неща, които са ... преуваличени. А идеали разни, повярвай ми, един ден не само, че ще се впишеш в някой, но и самата ти ще си един такъв
Стагон, какво е това чудо - тъпа евтина използвачка с ранима душа и сериозна при това ? Звучи ми като оксиморона °интелигентна блондинка°. Което ми напомня на един стар виц - какво е общото между умна блондинка и извънземните ? Всички са чували за тях, но никой още не ги е виждал
Comment
Comment