Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Към сукачите на бира и футболните феонове спадам и аз.И ако в Плейбой са с увиснали вимета братленце или нещо не знаеш на кой свят живееш или някой доста те е засилил в главата с нещо кораво та кораво...
    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Аз пък съм фен на Ариа Джовани

То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Не че нещо, ама май всички си падаме по тънката част а?
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ариа Джовани е мноооого стойностна мадам
          П.В.

Comment

И аз, и аз съм фен на Ариа.

Страшна мацка! :tup:
            Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
            СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
            НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
            СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Парабелум, ти такова хм как така ти позволяват да пускаш такива снимки, че даже и да влизаш в тая тема?!?! Нещо надзора изпуска...
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Усмихнати и забавни, интелигентни и с чувство за хумор, да обичат да се забавляват, и да са красиви - каквото и да си говорим, никой не иска крoкодил за жена съжалявам само, че нямам скенер под ръка, за да ви покажа снимките от този петък

Comment

Parabellum написа
                  Аз пък съм фен на Ариа Джовани

хе хе хе евалата Парабелум - точен тип си, човек с вкус... 8) и аз съм голям фен на Арията...
                  "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

Ми най-точния отговор на въпроса кви жени харесвам е
                    1. Умни
                    2. Темпераментни
                    3. Ако може да умеят да танцуват салса(не е задължително, ако не могат ще ги обучим )

Всичко останало е без значение
                    Can't talk! Got to Shoot!

Comment

махайте ги тия порнаджийки
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial Friedrich написа
                        http://www.missworld.tv/

махайте ги тия порнаджийки
                        Ади, ади, нали знайш чи най-убвото оди по порнуту
                        Пък и мис Свят какво е? Плюс това в мис Свят са най-грозните репи там

Comment

:1087: Е ТООООПА!Тая мадама би трябвало да е забранят със закон Началник трябва да склониш глава пред красотата няма начин :shrug:
                          ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

От жените, един мъж може да харесва тези, които отговарят на естетическите му критерии. А на живо може да харесва само тези, на които може да издържи портфейла му.
                            А иначе, всеки може да харесва и да го вдига на младо и хубаво. А, я да се пробва на грозно и дърто. Тогава ще си проличи майстора!!!
                            Ето Ви нещо по така, което ще Ви върне в темата. Голите мадами, колкото и да са готини са за други сайтове!!! Нали!!!
                            Attached Files
                            От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!

Comment

Еее на грозно и дърто ако налетя дори и пиян после ще го намразя и...абе не хубаво така...трябва да си знаем ценатаааа

Comment

Еее, нали знаете за големия ебач .....
                                XV mile the sea brode is
                                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                                X