Любопитен съм да разбера какви са ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какви Жени харесвате
Collapse
X
-
Avatarx написаЕгати! Какви филми гледат пловдивските учители!
Пък ако си женен, въобще не ми се мисли каква е жена ти!
Колкото до това, какво ОЩЕ гледат учителите, вижте и филма
"1 - Ichi" (1 - Ичи = Първи, Номер 1 - JP), както и Ichi - the killer!
Last edited by ISTORIK; 25-06-2005, 18:58.Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment
-
Гост
HELLCAT написа....или казано другояче - важното да е богата, а любовта ще дойде по - късно :tup:
Ако едното си отиде, поне другото да остане.
Comment
-
ISTORIK написаАбе, тя не ми е жена, все още, ама... още по-опасна е, отколкото на филма, щото това е само филм, а аз се докоснах до реалността!
Колкото до това, какво ОЩЕ гледат учителите, вижте и филма
"1 - Ichi" (1 - Ичи = Първи, Номер 1 - JP), както и Ichi - the killer!
http://images.google.com/imgres?imgu...l%3Dbg%26lr%3D
http://images.google.com/imgres?imgu...l%3Dbg%26lr%3D
Като видях Ичи , та се сетих за ''Затоичи'' наскоро ми попадна този филм. Не е лош.Проблемът на форума :damnyou:
"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
Паисий Хилендарски
Comment
-
Проблемът се състои във факта, че почти всеки предмет може да бъде превърнат в оръжие. В казармата, за мен казваха, че попадайки в моите ръце, дори и безопасната игла става опасна.
:aaa:Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment
-
Гост
-
Churchill написаАз пък не харесвам жени Няма лошо, мисля, все пак сме в свободен свят Предпочитам високите мъже, по възможност тъмнокоси и да ме карат до тях да се чувствам истинска "жена".
Тук пишем за жени най-вечеТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment