Какви Жени харесвате

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • Елемаг
    ветеран
    • Jul 2004
    • 905

VladDracul написа
    Не мисля, че мога да "покажа" какви мъже харесвам,
    защото нямам някакъв идеален образ или нещо подобно.
    Харесвам този, с когото се разбираме без да имаме нужда от
    думи. Понеже аз съм си мечтателка, начинаеща художничка и
    поет в експериментален стадий ... с две думи - развинтено
    въображение.

И мисля, че мъжът за мен ще е този, който успее да понесе
    всичко това
    Ле ле ле само като го чета това се изпотявам! Наистина има много за понасяне.
    НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

• mellisa
      Cupitor impossibilium
      • Mar 2005
      • 1181

Тя не е ли вече малко женена ?

Стана ми много интересно, докато четях нечии мнения за жените, как някой може да каже харесвам точно определен тип жена/мъж, освен ако вече не живее с такъв човек, но тогава това е различно от личностната и типовата характеристика. Всеки е свободен в своето мнение, но какво ще стане, ако харесва жени високи 1.68, а утре срещне една, която е 1.70 ? Ще се откаже от нея само защото е с 2 см под идеала?
      Хората и вкусовете им са различни и слава богу Нормално е да имате усещането, че не разбирате какво искат жените - какво по принцип ще рече това толкова събирателно понятие °жени°? Все едно една жена да знае какво искат °мъжете°. Важното е според мен не да разбирате жените, а жената/мъжа, който е до вас.
      Има хора, за които някои неща са приоритетни и те ориентират живота си според тях, за други е важно съвсем друго. Всичко е много субективно и не може да се сложи под общ знаменател. Има мъже/жени, които предпочитат сигурността и спокойствието, техният избор ще бъде към партньор, който може да им даде всичко това. Други напротив, държат на тръпката, интригата, авантюрата - те ще търсят подобен тип.
      Най-лесно е да се каже, че жените търсят идеалния мъж, съчетание на 6те точки на Хана. Но дори и това не е вярно, защото все ще има нещо, което да е по-въжно и да натежава над останалите.
      Аз бих казала, че харесвах мъже, които да не са по-глупави от мен, с които да имам нещо общо и с които да може да се говори. Които да ме приемат такава, каквато съм, без да се опитват да променят основата ми или да ме превърнат в нещо, което не съм. Не говоря за компромиси, без които не може, а за същността ти на вече завършен индивид. А ако в комплект с това и знаеха кой е Цезар, какво означава татуировката ми и разликата в стила на Моне и Мане, какво по-хубаво :nod:
      "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
      Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

• Гост

VladDracul написа
        Не мисля, че мога да "покажа" какви мъже харесвам,
        защото нямам някакъв идеален образ или нещо подобно.
        Харесвам този, с когото се разбираме без да имаме нужда от
        думи. Понеже аз съм си мечтателка, начинаеща художничка и
        поет в експериментален стадий ... с две думи - развинтено
        въображение.

И мисля, че мъжът за мен ще е този, който успее да понесе
        всичко това
        Мъжът за теб ще е този, който с радост ще ти дава всичко това, а не който ще го понася. Всъщност изискванията ти не са големи, но вече си имам приятелка, така ще оставя на колеги като бъдещия Мр. Белучи

mellisa написа
        Тя не е ли вече малко женена ?

Стана ми много интересно, докато четях нечии мнения за жените, как някой може да каже харесвам точно определен тип жена/мъж, освен ако вече не живее с такъв човек, но тогава това е различно от личностната и типовата характеристика. Всеки е свободен в своето мнение, но какво ще стане, ако харесва жени високи 1.68, а утре срещне една, която е 1.70 ? Ще се откаже от нея само защото е с 2 см под идеала?
        :nod:
        Описвах приятелката си, макар че и тя е 1.66 т.е. с 2 см под, но човекът е ирационално същество. А иначе, обичам да се подхожда прецизно към нещата и си описах моите изисквания Пък ти ако искаш опиши се и ти, ще ми е лубопитно, с кой "губим време" пък и не само на мен предполагам. Не говоря за физиката ами що за птица си
        Last edited by Гост; 18-03-2005, 14:40. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

• mellisa
          Cupitor impossibilium
          • Mar 2005
          • 1181

Stagon написа
          Описвах приятелката си, макар че и тя е 1.66 т.е. с 2 см под, но човекът е ирационално същество. А иначе, обичам да се подхожда прецизно към нещата и си описах моите изисквания
          И аз така предположих, четеейки те , но нали това ти казвам, хубаво е да имаш изисквания, но ако не са породени от конкретен човек, са само думи. Ако я нямаше приятелката ти щеше ли да ги имаш? Т.е., да харесваш само 1,68 със сини очи (или както там беше ) Не казвам, че подсъзнателно човек няма известни предпочитания /руси, червенокоси, брюнетки и т.н./, но чак такава детайлност понякога може да е и вредна - ще оставиш покрай теб да минат толкова подходящи хора само защото са имали нещастието очите им да са подвластни на законите на генетиката ?
          "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."

Comment

• Николай
            ветеран
            • Dec 2004
            • 770

Какви Жени харесвате ?

Хубави.

Comment

• Гост

mellisa написа
              И аз така предположих, четеейки те , но нали това ти казвам, хубаво е да имаш изисквания, но ако не са породени от конкретен човек, са само думи. Ако я нямаше приятелката ти щеше ли да ги имаш? Т.е., да харесваш само 1,68 със сини очи (или както там беше ) Не казвам, че подсъзнателно човек няма известни предпочитания /руси, червенокоси, брюнетки и т.н./, но чак такава детайлност понякога може да е и вредна - ще оставиш покрай теб да минат толкова подходящи хора само защото са имали нещастието очите им да са подвластни на законите на генетиката ?
              Изискванията ми се формираха поне година преди да тръгна с нея. И мисля че тук пропускаш нещо. Често мъжът (и почти никога жената) може да има интимни мигове с жена, в която не е истински влюбен Как ще ги оставя, ако не съм обвързан няма да откажа

Comment

• messire Woland
                -
                • Jan 2003
                • 10623

Да, Мелиса, наистина е странно човек да има изисквания, все едно му предстои да купува стока в кварталния супермаркет
                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                Проект 22.06.1941 г.
                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

• подпоручикъ-летецъ
                  редовен
                  • Jan 2005
                  • 240

Erich Von Manstein написа
                  Ако Моника Белучи се е регистрирала във форума и си мълчи нека ми прати едно ЛС да се уговорим по подробностите около сватбата й.
                  Моника не се е регистрирала във Форума, защото изцяло се е отдала на мен :p Ако някой иска да обсъди с нея сватбата НИ ще го чакам всяка вечер точно в 18.00ч. пред Палата на дожите във Венеция :x :x :x Въоръжен и много опасен :twisted: :twisted:

Comment

• VladDracul
                    ветеран
                    • Oct 2004
                    • 473

Честно да си кажа - леко съм отчаяна ...
                    Като слушам хората около мен - как говорят едни за други и ... да ви кажа, не е приятно. Имам чувството, че говорят за неодушевени предмети или "парчета месо". реплики от сорта на "Гледай я тая/тоя к'ъв е готин", или пък още по-неприятно е като чуя "Виж го т'ва на какво прилича" ... Даже не ми е приятно да напиша нещо подобно ...И не само заради езика, с който се общува...

Вече всичко опира до външност..... не си ли в "идеала", както Мелиса го определи, значи не ставаш ....

Но не казвам, че няма и съответните "свестни" субекти. Просто споделям наблюденията си.
                    "Нима, Създателю,
                    съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                    мигар аз самият съм те молил
                    от мрака да ме извлечеш?"

Comment

• подпоручикъ-летецъ
                      редовен
                      • Jan 2005
                      • 240

Да, така е СВЕСТНИТЕ СУБЕКТИ сме много кът..

Comment

• Гост

messire Woland написа
                        Да, Мелиса, наистина е странно човек да има изисквания, все едно му предстои да купува стока в кварталния супермаркет
                        Чак пък...

VladDracul написа
                        Вече всичко опира до външност..... не си ли в "идеала", както Мелиса го определи, значи не ставаш ....
                        .
                        Според мен всичко си е до човека. Малко мъже ще изтърват красавица, само защото е тъпа и евтина използвачка. А когато момичето е сериозно и с наранима душа може и да се ожениш за нея. Защото с нея ЧУВСТВАШ, но това не пречи да си имаш вкус и да го напишеш
                        Last edited by Гост; 18-03-2005, 15:32. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

• mellisa
                          Cupitor impossibilium
                          • Mar 2005
                          • 1181

VladDracul написа
                          Честно да си кажа - леко съм отчаяна ...
                          Като слушам хората около мен - как говорят едни за други и ... да ви кажа, не е приятно. Имам чувството, че говорят за неодушевени предмети или "парчета месо". реплики от сорта на "Гледай я тая/тоя к'ъв е готин", или пък още по-неприятно е като чуя "Виж го т'ва на какво прилича" ... Даже не ми е приятно да напиша нещо подобно ...И не само заради езика, с който се общува...

Но не казвам, че няма и съответните "свестни" субекти. Просто споделям наблюденията си.
                          Глупости ! Ако някой е достатъчно луд за да не те оцени, това е негов проблем, а не твой ! Има хора и хора, повечето говорят само за да отварят устата си и да задвижват въздуха около тях. Още повече, че когато е компания човек набира °смелост° и понякога говори неща, които са ... преуваличени. А идеали разни, повярвай ми, един ден не само, че ще се впишеш в някой, но и самата ти ще си един такъв

Стагон, какво е това чудо - тъпа евтина използвачка с ранима душа и сериозна при това ? Звучи ми като оксиморона °интелигентна блондинка°. Което ми напомня на един стар виц - какво е общото между умна блондинка и извънземните ? Всички са чували за тях, но никой още не ги е виждал

Comment

• messire Woland
                            -
                            • Jan 2003
                            • 10623

Не че нещо, ама тия вицове за блондинките са ... хъм. Аз познавам достатъчно много интелигентни блондинки. И освен това, жена ми, по принцип също участник във форума, макар и отдавна да не се е вясвала е също блондинка да ви кажа
                            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                            Проект 22.06.1941 г.
                            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

• Гост

mellisa написа
                              Глупости ! Ако някой е достатъчно луд за да не те оцени, това е негов проблем, а не твой ! Има хора и хора, повечето говорят само за да отварят устата си и да задвижват въздуха около тях. Още повече, че когато е компания човек набира °смелост° и понякога говори неща, които са ... преуваличени. А идеали разни, повярвай ми, един ден не само, че ще се впишеш в някой, но и самата ти ще си един такъв

Стагон, какво е това чудо - тъпа евтина използвачка с ранима душа и сериозна при това ? Звучи ми като оксиморона °интелигентна блондинка°. Което ми напомня на един стар виц - какво е общото между умна блондинка и извънземните ? Всички са чували за тях, но никой още не ги е виждал
                              Ма ти май по диагонал четеш!!! Пиша за два различни типа жени, а виж го пак пък тогава ме изкарвай това онова Между другото Волланд е прав, и аз познавам доста умни и преуспели (без секс в службата) блондинки и не мисля че цвета на косата формира интелекта на жената. А това че някои се изрусяват и говорят и се държат точно като по вицовете не е гарант за нищо, напротив. А умни блондинки, ми ела да ти покажа и не една хем.......

Comment

• Елемаг
                                ветеран
                                • Jul 2004
                                • 905

Десет неща, които мъжете знаят за жените:
                                1.
                                2.
                                3.
                                4.
                                5.
                                6.