Може би е ставало дума за Айхман. Не помня точно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи
Collapse
X
-
Гост
-
Не съм сигурна дали този някой вече не го е писал, защото е много стар, но все пак аз обичам вицове за студенти...
На изпит по анатомия, изпитващия решил да направи нетрадиционен и лесен изпит. Напълнил една торба с органи и казал на студентите да бъркат вътре и да познават кой орган са напипали. Когато дошъл редът на една нищо не знаеща студентка, тя бръкнала и казала:
"Това е шпеков салам"
Профосорът и обяснил, че няма от какво да се срамува и че трябва да го назове с истинското му име. Тя казала:
"Това е шпеков салам". Професорът се ядосъл и и казал да го извади, за да видят всички какво е. Тя го извадила невъзмутимо и всички видяли... една пръчка шпеков салам, при което изпитващия ужасен казал на асистента до него:
"Абе, Петре, ние с тебе вчера какво ядохме, бе?"Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Comment
-
Гост
-
Гост
Erich Von Manstein написаИмаш ли представа какъв знаменит мушмурок е Айхман???
Сержант Алексей Воронин написаТц тц тц.
Valo, оплачи се. Какви са тези безобразия!
Comment
-
Айде сега и една истинска случка от мен.Преди седмица пуснах Немски маршове на работата си. моите негърчета, които припяваха заедно с Мейдън и Териън, започнаха да маршируват.Ей Богу, това ако някой ми го разправяше нямаше да го повярвам.Та слушам си аз марша "Ерика" моите черньовци маршируват и работят и пристига един мой колега жабар-т.е. италианец.Говедото му с говедо се заслуша в това което съм си пуснал на ПС-то почервеня като рак и започна да крещи че съм нацист.Аз и нацист. голямо куко се извъди този-аз му обясних набързо, че благодарение на тях-жабарите немците са изгубили войната той подивя и изчезна.
Негърчетата се опитаха да ми кажат, че Хитлер бил лош човек, аз си го знам де, но реших да ги превъзпитам.
започнах отдалеч да им говоря за евреите-оказа се, че двама от моите шерпи живеят в близост до еврейска махала.След 30 минути разговори те стигнаха до извода-естествено с моя помощ-, че евреите са гаден народ.Аз им дадох нагледни примери .
И сега аз разполагам с трима верни черни нациста.
Кажете ми не съм ли готин? Аз нацистите не ги обичам, обаче създадох нова раса-негри нацисти.Ми готин съм! Ставам за оратор.
Ако това някой ми беше казал, че ще успея да накарам негри да маршируват на немски маршове и после да псуват евреите на майка и баща нямаше да му повярвам.
ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
Прв училишен ден во едно средно училиште во САД. Професорката го претставува новиот ученик Такиро Сузуки од Jапониjа. Часот започнува професорката прашува:
- Сега ке видам колку jа познавате американската историjа. Коj рекол: "Слобода или смрт".
Во училницата штама и само Сузуки крева рака:
- "Патрик Хенри, Филаделфиjа, 1775 год.
- Многу добро Сузуки." А коj рекол: "Државата е народ и како таква никогаш не смее да умре".
Сузуки станува:
- Абрахам Линколн, Вашингтон, 1863 год".
Професорката строго ги погледнува другите ученици, па рекла:
- Засрамете се Сузуки e jапонец, а познава американската историjа подобро од вас".
Тих глас од задните клупи:
- Ебете се посрани jапонци"!
- Коj го кажа това", викнала професорката. Сузуки крева рака и вика:
- Генерал Мaк Артур, Гвадалканал 1942 год и Ли Jакока на собранието на акционерите на Краjслер, Детроит, 1982 год."
Училницата во потполна тишина кога се слуша од позадина:
- Пуши го!
Професорката извадена од кoжa:
- Сега е доста. Кoj беше тоа?
Сузуки: - Бил Клинтон на Моника Левински, овална соба во Белата Куchа, Вашингтон, 1997 год.
Некоj друг ученик извикува:
- Сузуки е сраnje!
узуки ко од топ:
- Валентинo Роси, мото трка Гранд-Прих на Бразил,Рио де Женеиро 2002год.
Училницата пада у хистериjа, прoфесорката во несвест а на врата се поjавува служителот:
- У пичку матер! Никогаш не сум видел таков хаос. Сузуки подготвен:
- Македонскиот премиер на министерот за финансии, ребаланс на буjетот, Скопjе 2003год.
Интервюират Ромка за акция на НСБОП за залавяне опасни рецидивисти в Пазарджишко. Излъчено по КАНАЛ 1:
"Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно"
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Сетих се за един стар и обичан от мен виц Мисля да поздравя с него Парабелум
В едно село живеели само фенове на Левски. Един легнал на смъртно легло. Когато попът дошъл за последното причастие, умиращият му изповядал че е станал цесекар! Попът го попитал учуден:
- Синко, защо ни предаваш така?
А умиращия му отговорил:
- Отче, по-добре да умре един от тях!
Вечерна проверка. Старшината пита:
- Попов?
- Тук!
- Петров?
- Тук.
- Стоянов... абе кво ли ви проверявам, къде ще ходите... На подводница сме.
На борда на кораб:
- Капитане, земя!!!
- Накарайте тоя глупак да млъкне - нали току-що отплавахме!
Боцманът нахълтва при капитана на кораба:
- Капитане! Имаме пробойна на кораба!
- Къде?
- На левият борд, под ватерлинията.
- А-а, няма страшно, там не се вижда...
-Господин Адмирал! - докладва морски офицер на командващият флота, - Пожарът на миноносеца "Негорими" е потушен! Екипажът потопи кораба!
По време на буря капитанът успокоява пътниците:
- Джентълмени, без паника! Няма опасност, не сме заплашени от потъване! А жените и децата натоварих на спасителните лодки, защото искам да ви разкажа една пикантна история...
- Щурман, къде сме?
- Момент да проверя... Според картата сме в Сахара.
- Каква Сахара бе, ние сме в подводница?
- Да, и на мен нещо не ми се вързва...
- Капитане, има теч на кораба!
- Откъде знаете?
- В басейна е влязла акула!
- Капитане, потъваме!
- Спокойно, няма страшно.
- Колко е до най-близката земя?
- Две-три мили.
- И в каква посока?
- Вертикална."Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Comment
-
Parabellum написаАйде сега и една истинска случка от мен.Преди седмица пуснах Немски маршове на работата си. моите негърчета, които припяваха заедно с Мейдън и Териън, започнаха да маршируват.Ей Богу, това ако някой ми го разправяше нямаше да го повярвам.Та слушам си аз марша "Ерика" моите черньовци маршируват и работят и пристига един мой колега жабар-т.е. италианец.Говедото му с говедо се заслуша в това което съм си пуснал на ПС-то почервеня като рак и започна да крещи че съм нацист.Аз и нацист. голямо куко се извъди този-аз му обясних набързо, че благодарение на тях-жабарите немците са изгубили войната той подивя и изчезна.
Негърчетата се опитаха да ми кажат, че Хитлер бил лош човек, аз си го знам де, но реших да ги превъзпитам.
започнах отдалеч да им говоря за евреите-оказа се, че двама от моите шерпи живеят в близост до еврейска махала.След 30 минути разговори те стигнаха до извода-естествено с моя помощ-, че евреите са гаден народ.Аз им дадох нагледни примери .
И сега аз разполагам с трима верни черни нациста.
Кажете ми не съм ли готин? Аз нацистите не ги обичам, обаче създадох нова раса-негри нацисти.Ми готин съм! Ставам за оратор.
Ако това някой ми беше казал, че ще успея да накарам негри да маршируват на немски маршове и после да псуват евреите на майка и баща нямаше да му повярвам.
ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
Прв училишен ден во едно средно училиште во САД. Професорката го претставува новиот ученик Такиро Сузуки од Jапониjа. Часот започнува професорката прашува:
- Сега ке видам колку jа познавате американската историjа. Коj рекол: "Слобода или смрт".
Во училницата штама и само Сузуки крева рака:
- "Патрик Хенри, Филаделфиjа, 1775 год.
- Многу добро Сузуки." А коj рекол: "Државата е народ и како таква никогаш не смее да умре".
Сузуки станува:
- Абрахам Линколн, Вашингтон, 1863 год".
Професорката строго ги погледнува другите ученици, па рекла:
- Засрамете се Сузуки e jапонец, а познава американската историjа подобро од вас".
Тих глас од задните клупи:
- Ебете се посрани jапонци"!
- Коj го кажа това", викнала професорката. Сузуки крева рака и вика:
- Генерал Мaк Артур, Гвадалканал 1942 год и Ли Jакока на собранието на акционерите на Краjслер, Детроит, 1982 год."
Училницата во потполна тишина кога се слуша од позадина:
- Пуши го!
Професорката извадена од кoжa:
- Сега е доста. Кoj беше тоа?
Сузуки: - Бил Клинтон на Моника Левински, овална соба во Белата Куchа, Вашингтон, 1997 год.
Некоj друг ученик извикува:
- Сузуки е сраnje!
узуки ко од топ:
- Валентинo Роси, мото трка Гранд-Прих на Бразил,Рио де Женеиро 2002год.
Училницата пада у хистериjа, прoфесорката во несвест а на врата се поjавува служителот:
- У пичку матер! Никогаш не сум видел таков хаос. Сузуки подготвен:
- Македонскиот премиер на министерот за финансии, ребаланс на буjетот, Скопjе 2003год.
Интервюират Ромка за акция на НСБОП за залавяне опасни рецидивисти в Пазарджишко. Излъчено по КАНАЛ 1:
"Супруга съм на три деца. С чувекъ сбрахме пари и купихми триустаен партамент. Една вечер звъни вратата. Звънеца чука. Отварям - НИНДЖА. И без да каже нищо, с карате в бъбреците. Дукат съ усета ми би два шамара с КРАК и един на детето в гръбначния кош! От ударната вълна отлитам на 20-30 метра. Абстрахираха децата. А чувекъ го нема. Ако общината в града не вземе спешни мерки, ще се самуубеся или ще изчезна безкрайно"
За циганката мога да кажа само
А за снимката просто нямам думи такива "футболни фенове" до сега не бях виждалКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Сержант Алексей Воронин написаЗа тях не знам, ама това третото страшно ми хареса :imperial:
Нещо ми напомни за орките от "Властелина"
Не се вижда хоризонта от тях
Те са навсякъде :rock:
Ааа що се отнася до Властелина трябва да ти се похваля - явно ще го оцениш - то беше преди година две - взех си издание на английски са мастърска червена корица и червен кожен калъф с приложение карти.
Намерих си го за 30 кинта на пъпа на София. Това ако не е далавера за дъртия гандАЛФ фон Манщайн - те па на! :imperial:
Comment
Comment