Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново за национализма

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хм интересно. И какво - като ти видя ника да си казвам - ау това няма да го чета! В момента биеш отбой и се правиш на разсърден но това си е твой проблем - ако ще ти донесе някаква изгода това да ме обвиняваш че съм те отказал от форума давай - обвинявай.

Да определено съм онлайн - за да видя как за пореден път се палиш здраво.

И не - не съм пенсионер. Всички които са ме виждали могат да го потвърдят.

Лека нощ и край на спора между нас защото усещам че няма да постигнем съгласие.

Аз казах. Хау!

Comment

nikuf otboi ne biq ama mi pi6i li4ni suob6teniq da ne izmorqvame xorata s sporove kato temata e dryga stava li taka?i ne6to fon main6tain ne mi se vpisva s predstavata za az kazax xay
      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

уфффффффф
        айде стига, ще ми се да затрия цялата тема ама ще седи така засега
        то бетер от селски мегдан стана...
        :roll:
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

абе араслан - ти кирилица, нещо, а? хайде стига с тия йероглифи, та да прочета и аз какво си написал...

а колкото до шовиниста: благодаря ти човече - успя искрено да ме развеселиш в тая юнска вечер

"тях се толерира хомосексуализма и онанинзма,изобщо всичко разлагащо личността.Не случайно комунзима е съчинен от евреите."

комунист=онанист

значи опбщо взето всички не само се разлагаме личностно, ами и вървим към светлото ленинско бъдеще, а? :twisted: :twisted:

П.П. - пост вместо едит - ама и аз съм прост, ей.

Comment

ami nqma kirlica kakvo da napravq ne e moi klyba..to v koi li ima puk i ne si propysnal ni6to interesno to4no selski megan stana..ako sum obidil ne6to fon man6tain se izvinqvam
            ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

araslan мен не можеш да ме обидиш така че няма за какво да ми се извиняваш

ЛС няма смисъл да ти пиша защото няма какво да ти кажа.

Предложение:
              Не е ли по-добре последните мнения наистина да изчезнат? Само онова на Шовинистъ да остане защото е уникално. Темата твърде сериозна а се поотплеснахме доста.

Comment

mi obi4ainiq mantalitet koi e po po nai i se otplesnaxme ama po temata moje li nekoi da mi kaje sled kato mislqt na 6ipka da slagat pametnik na 4itacite 6to ne zemete da slojite i pametnici na ba6ibozyka v pery6tica batak panagiyri6te i t.n...?!a i nema da e lo6o usa da slojat pametnik na osama edi koi si a rysnacite na xitler?a i mislq 4e moje i da slojim krai petri4 pametnik na vasilii II

Comment

Е за паметника всички се разбрахме, че е макс тъпа идея много меко казано. Пък и си има отделна тема де.
                  XV mile the sea brode is
                  From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

тази тема беше прехвърлена от друга , и първоначално новопоставеното и заглавие беше не подходящо , но както се е развила в последните страници може и така да си остане .

а именно би ли могъл всеки да си изрази силните и слабите страни на тезите които защитава , защото евентуално всеки би достигнал до едно и също становще( с тази разлика , че всеки би имал зад това становище доста различни по обем данни и разбирания), разликата би била само в началния старт .

за всеки индивид смятащ се за човек ,
                    такива тории и манипулации трябва да се приемат с ирония и критика ако е нужно(когато излизат от рамките информативността и стигат до примитивност иразена в пропагандиране и т.н.)

та за въпросние етноси ( ако има време и за всички да се включат )
                    всеки да изложи информацията която има , как приема и разбира техните примерно характерни черти , защо ги приема или отхвърля и т.н.

(следващото малко ме напушва на смях като се има впредвид слабата възможност за информираност но все пак )
                    като за начало ще започна от себе си с нещо като родословно дърво -
                    от маичина линия може да се каже , че са хора както ги наричат власи + татари( някои ги наричат древни българи от поволожието на това няма особенно значение в случая), имало и нещо гръцко както ми разправят .
                    от към бащина линия може да се каже , че са славяни + македонци от гръцка македония( преселили се по време на Б.Воини)

от тук някакви по изявени черти( зависи как ги разбирате)
                    определено се забелязва , че няма родствена близост в каквито и да е било отношения свързани с материален просперитет , а по-скоро някаква конкуренция( в някои случаи злобна ) -
                    определено други етноси притежават такава близост .
                    да ли това е плюс или минус ( такава близост) - погледнато
                    определено е плюс ако се цели запазване на положението и обединеността( която дава възможност за упражняване на някъква власт)
                    НО е мунус в творчески аспект - и то е следствие от предходното отдаване изцяло на едното предизвикава поддтискане на другото .

затова конторлируемият баланс би бил много подходящ .

и др.

във всеки случаи това да не се прием като характерни черти на изброените етноси :!:

Comment

На 14.07.2004. от 20.00 часа в предаването на телевизия ДЕН "Българската идея и страстите български" ще участвам аз като събеседник по темата"Национализмът на възраждането"! Гледайте това предаване !

Comment

ако нещо те е развалнувало от темата драсни нещо по нея , щото да разчиташ , че някои ще гледа това предаване
                        да не си някои доцент има един по СКАТ дето се набира като моторетка ( вярно , че се старае да е безпристрастен , либерален , толерантен , ама тия обороти ) , м/у другото тази ДЕН телевизия я нямам .

Comment

Pisal sam dostatachno!
                          Wij Simvol Veruiu na stranicite na portala.Kato ne stesh da gledash pone procheti nesto po temata

Comment

RAMMSTEIN написа

има един по СКАТ дето се набира като моторетка ( вярно , че се старае да е безпристрастен , либерален , толерантен , ама тия обороти
                            Рамщайн само за протокола ще спомена, че Той е най-големият специалист по История на Византия в България!
                            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

ще задам въпрос , които много могат да го приемат за пиперлив , затова е добре да се придържате до обективността и безпристрастието .
                              целта е да изгради цялосттна картина по проблема .

Защо някои е против , а други подържат етноси като - евреи , арменци , цигани ( тези трите са наи-често срещаните ) и др.

като начало може да се почне с един етнос , да вземем наи-обсъждания - евреиския .

Comment

Кой е най-големият специалист по история на Византия?

Comment

Working...
                                X