Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отново за национализма

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Шовинистъ написа
    Колкото до евреите,това е една много дълга тема.Ако си изкажа мнението,което вярвайте ми би било напълно обективно ще ме нарочите за "антисемит"."Aнтисемит" преди е означавало човек, който мрази евреите. Сега то означава човек, когото евреите мразят.
    Пиши и мен към групата на антисемитите. Даже аз съм пръв антисемит във форума.
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

...

Parabellum ,аз по-скоро съм антиционист,тъи като антисемита би следвало да бъде против някои смели семитски народи,какъвто са борещите се за свобода палестинци.

Comment

Erich Von Manstein написа
        Да си родолюбец значи да си настроен положително и да обичаш страната си и т.н. а не да мразиш малцинствата - всички вие които се биете в гърдите и крещите че сте родолюбци и националисти всъщност не обичате толкова България колкото мразите турците евреите и т.н. около 15 % от същата тази България.
        Обичам родината повече от живота си! Обясних вече,за турците.Интересно защо ли не коментирате.Пак ще се повторя нямам нищо против турците,които си живеят в Турция и са си турски граждани,нека са живи и здрави.Аз съм против тези,които не знаят и една дума български език,но на всеки 4-5 години идват за да провалят изборите,в градове като Кърджали,да докарат на власт хората на Ахмед Доган.Против това съм,във всеки 17:00 от понеделник до петък,по БНТ да наричат родината ми "Булгаристан" и да се лее чужда реч,по т.нар. "национална" ТВ.
        Само да вметна и още нещо,аз не се "Бия в гърдите" тези дето го правят могат само да хвърлят аматьорски приказки от рода на "циганите на сапун" Против циганите съм,защото не си плащат тока,не работят,90 % от кражбите се извършват от мангали,развъждат се като плъхове,претопяват България.Мразя тези,а уважавам хора като доктор Чирков,който е циганин,но е работил и успял в живота.

Erich Von Manstein написа
        Не знам дали ви интересува но аз отдавна ви смятам за антисемит.
        Ще доуточня аз съм антиционист,против еврейския народ съм,мога да Ви обясня защо,но е добре модераторите да ми позволят,не ми се ще да бъда изритан безцеремонно и да ми се лепне болшевишкия епитет за различно мислещ човек- "фашист

Comment

Шовинист, ако можеш смислено и последователно да се аргументираш (без да прибягваш до пропагандни измислици, от типа на "Протоколите на ционските мъдреци" или друга подобна измишльотина) - моля, нямам нищо против.
          Проблемът е следният - повечето от хората, които тук се зоват националисти, всъщност разбират национализма си като "България за българите". Но как по-точно ще определите кой е българин и кой не? Ще си нарочите определен нюанс на кожата, пропорции за чертите на лицето и други подобни? Или как?
          За мен българин е всеки човек, който се чувства гражданин на държавата България, независимо от това към каква етническа група принадлежи. Естествено, подобен човек трябва задължително да знае български език (вярно, че много от зовящите се българи показват забележително непознаване на родния си език, но това е отделна тема).
          Второто нещо, което определено не ми харесва във въпросният национализъм е, че се използват обощаващи квалификации, според които голяма разнородна група хора се преценява като един човек, при това, предварително познат на пишещия/говорещия - да, голям брой от циганите са точно такива, каквито ги описваш. Но именно затова съществуват законите на държавата, нали? Нямаше да е зле и да се спазват, но едва ли това е по вина на самите цигани. Но по-важното е, че голям брой подобни и по-сериозни престъпления се извършват и от българи. Т.е., тук не става въпрос единствено за принадлежност към определена етническа група. И сред циганите има свестни и такива, които не отговарят на приведеното определение, както и сред българите има такива, които идеално муотговарят.

Последното, което ми се иска да погледнете - тук на форума има поне един бъгарин етнически турчин. Шовинист, попитайте го той какво мисли по въпроса, защото според вас той не заслужава да бъде български гражданин. Има и така да се каже, етнически руснак - попитайте го и него. Въобще, замислете се, че зад обобщените определения винаги стоят реални хора, всеки от които е различен от другия. А именно чрез подобни обобщения се извършват най-големите злини.

Comment

Не съм съгласен,че "Протоколите на ционистките мъдреци" са измислица.Действията на евреите го доказват.
            Съветвам те да прочетеш "Сянката на Цион" от Георги Ифандиев,аз не съм съгалсен с абсолютно всичко в тази книга,но все пак има доста истини написани в нея.
            Като това,че евреите с векове се мъчат да ни експлоатират,че Христос бил евреин,което е пълна глупост.
            В книгите на Ифандиев/те са няколко томчета/ пише и за юдейските лагери на смъртта след ВСВ,в които гинат германци и източноправославни християни.

Евреите са мръсен народ,целящ да експлоатира другата част от човечеството.Те са в онсовата на отмирането на класите,държавите,един модерен марксов комунизъм.Народите замират,ще дам пример с футбола.Виж една Франция или Англия,та там играят една камара негри.Това ли са истинските французи или англичани.Ами ширещата се по телевизиите пропаганда.Как може по Дискавъри и Холмарк да сложат Мавриции и Орфей-НЕГРИ?!?!?!?!?
            Светът загива,скоро няма да има нито бяла,нито негроидна или монголидна раса,всичко ще се омеси,и ще слугува на една юдео-масонска клика,която има интерес от това.

За мене българинът трябва да е чист по кръв,душа,самоъзнание.Какви са тия глобалистки глупости,някакви негри,или цигани ако се били чувствали българи,дай да бъдат такива-бла бла бла.
            България трябва да бъде за Българите,и за никой друг! Колкото и банален да е този рефрен.
            Боли ме,че родината ми загива,затова съм решен да се боря до край и до смърт,така както са се борили нашите деди!

И още нещо за евреите,има и биологично обяснение за тяхната злоба.Те се женят само помежду си/има разлика не само евреи с евреи,а евреин с еврейка от гетото/ Братовечди за братовчеди,и така наттаък.При тях се толерира хомосексуализма и онанинзма,изобщо всичко разлагащо личността.Не случайно комунзима е съчинен от евреите.

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Comment

.

Честно казано, когато написах предложението си да изложите ясно и аргуменитрано своята позиция по въпроса за евреиския етнос (доколкото може да се говори за такъв) не очаквах да прочета точно това. Дори не ми се коментира или анализира, да си призная. Направо изказването Ви е за музей, окачено в рамка на стената и с пояснителен надпис отдолу (няма да споделям точно какво би гласял надписа, защото съвсем не целя да Ви обидя).
              Все пак ще направя един бегъл опит:

Първо, "Протоколите на..." са фалшификат, нещо достатъчно добре доказано. Но дори и да предположим, че не са, не е зле да обясните как точно "действията на евреите го доказват".

Второ, това какъв точно е бил Христос е силно неустановимо, особено като се има предвид, че няма и абсолютна сигурност по отношение на съществуването му (да не говорим за евангелските текстове).

Трето, следващата част от изказването Ви направо обявява евреите за отговорни за цялото развитие на човечеството през последните три-четири века - предполагам, че само краен ционист би си позволил подобна похвала . За негрите, футбола и "Дискавъри" (още повече, че не ставаше въпрос за тази телевизия, а за "Холмарк", ама карай да върви) - не виждам каква е вината на евреите. Освен ако не е на принципа, че са виновни за всичко (добре познат принип, впрочем).

Светът загива,скоро няма да има нито бяла,нито негроидна или монголидна раса,всичко ще се омеси,и ще слугува на една юдео-масонска клика,която има интерес от това.
              Е направо шедьовър, затова го привеждам директно. За момент даже се обърках, че чета някой роман на Стругацки (а репликата е много подходяща за влагане в устата на литературен герой като Павор или Ахил, (от "времето на дъжда" и "Второто нашествие на марсианците" съответно)).

За мене българинът трябва да е чист по кръв,душа,самоъзнание.
              Това се нуждае от пояснение - какво разбирате под "чист по кръв" - аз не знам как се доказва наличието на "българска кръв" във вените. Особено като се има предвид какъв етнически и културен конгломерат е българският народ. За "чистотата на съзнанието" няма какво да говоря - това си е направо комунистическо понятие.

И още нещо за евреите,има и биологично обяснение за тяхната злоба.Те се женят само помежду си/има разлика не само евреи с евреи,а евреин с еврейка от гетото/ Братовечди за братовчеди,и така наттаък.При тях се толерира хомосексуализма и онанинзма,изобщо всичко разлагащо личността.Не случайно комунзима е съчинен от евреите.
              Това е направо забавно и почти детинско, ще ме прощавате, Шовинисте. Та нима хомосексуализма, онанизма или пък затварянето на дадена общност в един генотип са неща присъщи само на евреите? По-скоро са практики, които са съществували винаги.
              Още повече, че последното е характерно за всяка принудително затворена илипрокудена ощност - далеч не само за еврейската. И проделжава да важи единствено за евреите-фундаменталисти, но съвсем не за останалите. Което струва ми се е достатъчно очевидно за всеки, които познава поне няколко евреи.

Ако това са Ви аргументите, не се учудвайте, че няма да ги приема, нито пък ще толерирам непредизвикани изказвания от тоя сорт (това не се брои, защото го предизвиках, макар да се надявах на нещо по-смислено, да си призная).

Comment

gollum,прощавай ама съм на 7 бири и 3 паници шкембе чорба :o :cry: :roll:

Comment

...

Здорово, что есть евреи!
                  ( А то вс¸, что написал Шовинист Русским досталось бы)
                  С мнением Gollum- За мен българин е всеки човек, който се чувства гражданин на държавата България, независимо от това към каква етническа група принадлежи-
                  я полностью согласен и в отношении России и Россиян. Еще желательно, чтобы этот человек родился в России, а знает он язык или не знает, это уже его трудности…
                  "Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .

Comment

Виталии ти си нобелов лауреат бре
                    Разбираш български,а пишеш на руски.Лошото е че аз не разбирам руски,и не мога да ти разбера писанията

Наздраве

Comment

"Старата песен на стар глас".

Шовинистъ написа
                      .
                      Съветвам те да прочетеш "Сянката на Цион" от Георги Ифандиев,аз не съм съгалсен с абсолютно всичко в тази книга,но все пак има доста истини написани в нея.

Шовинистъ написа
                      .
                      В книгите на Ифандиев/те са няколко томчета/ пише и за юдейските лагери на смъртта след ВСВ,в които гинат германци и източноправославни християни.

Георги Ифандиев... :lol: :lol: :lol:

Това момче от всичко разбира... Той за какво ли не е писал и какъв ли не се е правил. Намерил си какво да четеш за Цион. :lol:

Comment

Е, то на n-броя бири стават най-забавните дискусии. Но все пак когато човек реши да пише аргументирано, желателно е да си избистри ума.
                        Пък да четеш и разбираш текст на даден език не е много трудно, поне в сравнение с усилието да пишеш правилно на него. Аз да речем, много рядко се изявявам в някой руски форум именно защото знам, че пиша на руски език с много грешки и се чувствам неудобно (винаги си представям как би ми прозвучало на мен да чета подобен текст на български). На Виталий му е по-уодобно да пише на руски, пък и все пак повечето го разбираме .

Comment

of iskat da pravat pametnik na 4itacite na 6ipka emi toq put nema da izpolzvam kartinkite i 6te si go kaja napravo.EEEI MAMI4KATA VI 6EEBA NA SI4KI PYTKI MAINI KOITO SE GAVRITE S PAMETTNA NA GEROITE I S DOSTOINSTVOTO NA MALKOTO OSTANALI ISTINSKI BULGARI..ako 6tete go triite tva suob6tenie ama sum besen i nekoi ako moje da e po spokoen kato gleda kak my ma4kat nacionalnoto dostoinstvo da xodi da si tursi dryga durjava..az moita ne e davam na nikoi koito ne e gotov na vsi4ko za neq bf 6a 4ypa klaviatyrata sled malko..e tova ve4e nema da go napi6a s moite si dymi na si4ki predatelski prodajni
                          ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

a kolko do antisemitizma sklonen sum na otstupki ama ne sa golemi taka 4e 4ifytite da si trqat
                            ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

1)
                              Прочети "Делото Айхман - Правосъдие в Йерусалим"
                              Иска ми се да ви видя всичко които мразите евреите как бихте се чувствали на тяхно място. Адски много ми се иска. Почвам наистина да се дразня на тия глупости и открито да злобея. Съжалявам но според мен започва да се престъпват всякакви граници на приличие!

2)
                              Защо псуваш? Ако ти се беснее - я колко тъпи отбора имаме и колко стадиона - иди накрещи се напсувай едно хубаво всички съдии до девето коляно пък се върни и напиши нещо кротко кратко и ясно

3)
                              Прекаляваш с ето този емотикон

Това е засега.

Аз казах.
                              Хау.

Comment

ami as si gi psyvam sudiite i protivnikovite fenove to drygo nema kfo da se pravi na stadiona..a ti kak re6i s kakvo prekalqvam?ne mi 4eti mneniqta togava..ebasi 4oveka kato te sly6a 6te si pomisli 4e si nekoi 4ople6t semki pensioner surdit na vsi4ko i na vsi4ki 4e e jivql prez komynizma..emi taka de zemi se malko f ruce..toi se bate vi araslan e vinoven 4e vi razvalq xybavite forym4eta..yy nema da pi6a pove4e samo 6te 4eta..dovolen?!?!btw vijdam 4e si online

Comment

Working...
                                X