Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума !

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

---

Много ми се иска, но за съжаление просто не мога да дойда :cry: Забавлявайте се!
    На нож!

Comment

kapitan написа
      Много ми се иска, но за съжаление просто не мога да дойда :cry: Забавлявайте се!

Е не! Това беше удар в гърба! От мен ли се уплаши? Добре де няма да взимам нито "Тигъра" нито "Пантерата". И котката ми даже няма да взимам! Обещавам. Айде идвай.

Comment

A как се стига от Централна гара до Парламента?
        Сещам се за паметника на "царя" (Освободител).
        А къде е попа? На кого/какво му викат(е) така?
        И как се стига до там?!
        И на мен ми се идва, ама няма да мога май.
        Ама вие обяснете, да знаем - следващия път...
        А кога ще кандисате да дойдете в Пловдив?
        Аз цяла тема пуснах на тая тематика - среща в Пловдив, ама никой не каза, че идва?!
        Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Аз съм на работа утре нали тябва бургазлии да ядат хляб :cry:
          Ама обещавам поне на една среща да дойда а бургазлии като нямат хляб да ядат пасти :twisted:
          забавлявайте се и направете хубави снимки да гледам!
          Най- ярките звезди на род османски
          корони носят и седят на трона царски,
          покорни са на заповедите господни
          делата им добри и благородни.
          И да воюва за правата вяра
          на бащин трон султан се възцарява.

из " Корона на историите " на Ходжа Садеддин

Comment

A вие - в Бургас - не ядете ли и бисквити?!
            Ние - в Пловдив - наблягаме повече на бисквити, отколкото на пасти, щото бисквитките са (уж) по-малко калорични.

А защо не дойдете и в Пловдив?!
            Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

е как беше срещата?
              за съжаление не можахме да дойдем, но смятам тея дни...понеделник/вторник да посетя изложбата на БГ ордени...желаещи да дойдат има ли?
              "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

Какво стана? Може ли да получим подробен доклад, със снимки?

Изложба ордени - къде????
                На нож!

Comment

Снимки ще има.

А и аз се интересувам от изложбата ордени. Къде е тя?

Comment

за ордените е в Нац. Галерия...
                    преди седмица-две видях там некъв плакат че има такава изложба ама на знам от кога до кога е та сигурно тея дни ще го посетя...

Comment

току що говорих с моя човек - Mr.Hyde и утре вторник 14:00 пред Националната Художествена галерия да гледаме БГ ордени...

Comment

А мани го тва. Това е една изложба която продължава с месеци. и билетите бяха по пет кинта като отидох. Даже тук някъде в общите приказки има такава тема в която си изливах мъката. НХГ не се ли намираше в стария дворец? Ако е това - значи мафията е същата. Пак казвам - не може да искат 5 кинта за билети!

Comment

Ха! Не съм за 5 кинта, обаче от какъв зор да ги давам на някой дри**** при условие, че много от разните по-високи степени ги има в НИМ /понеделник - вход свободен/, а всякакви по-ниски степени могат да се видят /та и пипнат!/ по сергиите пред Ал. Невски :lol: :lol: :lol:
                          На нож!

Comment

Аверчета, к'во стана. Имаше ли, среща? Аз нещо изпуснах "дедлайн"-а, ама айде.
                            "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                            нека четат пред вратите
                            нашата памет остъклена
                            с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Erich Von Manstein написа
                              А мани го тва. Това е една изложба която продължава с месеци. и билетите бяха по пет кинта като отидох. Даже тук някъде в общите приказки има такава тема в която си изливах мъката. НХГ не се ли намираше в стария дворец? Ако е това - значи мафията е същата. Пак казвам - не може да искат 5 кинта за билети!
                              абе там дето беше мавзолея...до народния театър...

5 лева е малко множко...но все пак мисля да се разходя да поразгледам...

Comment

Да ви питам тези с които бяхме на музея: някой има ли координатите на Сашо от форума на Криле че му обещах едни линкове пък листчето с мейла се затри... Поне ника му във форума на Криле да ми кажете ще е супер. Обръщам се към Парабелум, хахората и Пламен. Моля ви!

Comment

Working...
                                X