Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума !

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хайде, кво правим, ще се зазяпаме и ще пропуснем, кой идва, остава ли за петък??? :mike:

Comment

Аз съм там
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

И аз съм там

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

И аз ще гледам да дойда.

Comment

Добре, значи последно остава петък, в 18:30, на обичайното място. Който мисли, че може да дойде, но не е сигурен че ще успее за часа, нека ми прати ЛС.
            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
            Проект 22.06.1941 г.
            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Аз идвам, Воланд
              П.В.

Comment

мястото разбрах (до Одеона), но все пак не съм бил нито един път и не познавам никой по физиономия предполагам мен също така че кажете за какво точно да с еоглеждам защото там се среща половин София по това време а и ще е тъмно вече

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Аз най-вероятно няма да мога да дойда, че ми изникна една работа баш тогава.

Comment

В 18 и 30 съм там, Верес, не се коси, не можеш ни сбърка, седим, направо клечим като печенеги край Днепър, подхилкваме се нещо и се оглеждаме като обрани... германци... бе едни такива симпатични, пие им се бира, просто си личи...

Comment

По-леко! Утре... Одеон... 18 и... 30! Да няма грешка?
                      "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                      нека четат пред вратите
                      нашата памет остъклена
                      с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

von Danitz написа
                        клечим като печенеги край Днепър и пие им се бира, просто си личи...
                        :sm113: :tup:
                        ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

За срещата на форума по бойни изкуства четете тук:

Среща в Пловдив или София!... Хайде, де ...

За следващата ни среща четете тук:

Кога да бъде новата ни среща и кои бойни стилове ще се представят?
                          Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Working...
                          X