Абе аз рекох, че ме каниш мен на среща и нещо се притесних :roll: :lol: :lol: А пък то ставало въпрос за среща на форума! :lol: Пък да се видим, що не!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на форума !
Collapse
X
-
Ех, не съм проверявал Форум-а и не съм видял. Имам огромно желание да се запозная с Историка. А той нека бъде така добър да разкаже как е минало."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Петък, добре. Става. Бира - също
Обичайното време и място?
Ей, Вершчагин, да вземеш и ти да се домъкнеш, че искам да се съберем и да обсъдим некои въпроси около числото 1880.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Тази събота може да се окаже, че съм свободен. Ако сте навити (Даниц и Верешчагин, а и който друг реши да се присъедини), може да заформим нещо и по-скоро.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Кво те хваshtа?
Wolande, аз мога утре, най-много да съм леко небръснат, че нали сега свободата и малко тук-там, квото, както, човещинка?! :nod:Last edited by von Danitz; 07-01-2005, 22:32.
Comment
Comment