Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума !

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Абе аз рекох, че ме каниш мен на среща и нещо се притесних :roll: :lol: :lol: А пък то ставало въпрос за среща на форума! :lol: Пък да се видим, що не!
    На нож!

Comment

Re: Железният кръст на Хитлер

Капитане аз няма да те поканя така недискретно на среща ако ще е само за двамата. За тая работа си има ЛС! :lol:

Comment

когато кажете идвам за по биричка...
        "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

Предлагам 10.10 или 17.10 за да се съберем множество.

БЪЛГАРИНО, СЪБУДИ СЕ!

Comment

Среща на трениращи бойни изкуства в офия - 26.12.2004

Аз - ЕСТЕСТВЕНО - ще бъда там!
            Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Ех, не съм проверявал Форум-а и не съм видял. Имам огромно желание да се запозная с Историка. А той нека бъде така добър да разкаже как е минало.
              "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
              нека четат пред вратите
              нашата памет остъклена
              с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

14 януари

петък, 14 януари, Банго Васил или както там се води, ми изглежда добра дата за новогодишна бира на форумната група от София и и други желаещи! кво ше кажете!

Comment

Петък, добре. Става. Бира - също
                  Обичайното време и място?
                  Ей, Вершчагин, да вземеш и ти да се домъкнеш, че искам да се съберем и да обсъдим некои въпроси около числото 1880.
                  Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                  Проект 22.06.1941 г.
                  "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

ще се домъкна няма начин имаме да обсъждаме политика яко
                    малеее ще ми се заредят едни форумни срещи... 14,15... остава и руснаците да измислят за 16

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Тази събота може да се окаже, че съм свободен. Ако сте навити (Даниц и Верешчагин, а и който друг реши да се присъедини), може да заформим нещо и по-скоро.
                      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                      Проект 22.06.1941 г.
                      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

A някакъв вариант да е през седмицата?

Comment

За през седмицата по принцип аз мога след 18:00 някъде...

Comment

I аз тогава, просто петък обикновенно ме хваща липсата.

Comment

Кво те хваshtа?

Wolande, аз мога утре, най-много да съм леко небръснат, че нали сега свободата и малко тук-там, квото, както, човещинка?! :nod:
                              Last edited by von Danitz; 07-01-2005, 22:32.

Comment

Хваща ме липса, т.е. няма ме в шопско, не че сте преритали за мене де но аз имам възможност в понеделник и сряда след работа.

Comment

Working...
                                X