Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума !

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Среща на форума !

Тъй де.На 4 септември летя с Чехите и на 5 септември живот и здраве някъде около 15 часа БГ време кацам. Имам намерение още същият ден към 18 часа да се съберем и да се видим.
    Желаещи има ли?
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

ей, аз не дигнах толкоз шум като се прибирах
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ами аз съм специален
      Лошо няма.Нека хората да разберат, че си идвам.Иска ми се да заформим по-голяма масовка.
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ами късмет. Те все обещават и накрая се скатават
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Снимки

Ами акто не дойдат сам ще си пия бозичката

Comment

е, поне редовните Воланд и Голъм ще са там
            albireo написа

Comment

Ще видим кои ще дадат заявка за срещата.

Comment

Хехе, много хубаво е, че се връщаш. Ако ти, трябвам и аз съм там А какви са тези чехи :o
                "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                нека четат пред вратите
                нашата памет остъклена
                с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Добре, аз сигурно ще съм на линия, но много време има още дотогава.
                  Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                  Проект 22.06.1941 г.
                  "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ще гледам и аз да се появя, но наистина има доста време до тогава.

Comment

Време доста, но и от мен заявка!!! За идването на Величеството се изложих почти напълно, но все пак хванах последния влак така да се каже Та така, бройте ме и мене!
                      На нож!

Comment

Аз нарочно пускам тази тема по-раничко за да може предварително да се организирате
                        А Чехите това са чешките авиолинии CSA.
                        Хайде бре, по-смело.Няма ли и други желаещи да пийнат по една боза с Мен

Comment

Е за тебе няма как да го пропусна, айде идвай и да вадиме домашната ракия и салатите 8) Използвам случая да кажа и едно здрасти на всички, понеже три месеца нямах нет и няй-накрая се уредих с нещо прилично така че ще се появявам по-често
                          <<..........>>

Comment

Е, айде добре дошъл. По-добре късно отколкото никога

Comment

Parabellum написа
                              .Няма ли и други желаещи да пийнат по една боза с Мен
                              ти ли черпиш?

Comment

Working...
                              X