If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много ми се иска, но за съжаление просто не мога да дойда :cry: Забавлявайте се!
Е не! Това беше удар в гърба! От мен ли се уплаши? Добре де няма да взимам нито "Тигъра" нито "Пантерата". И котката ми даже няма да взимам! Обещавам. Айде идвай.
A как се стига от Централна гара до Парламента?
Сещам се за паметника на "царя" (Освободител).
А къде е попа? На кого/какво му викат(е) така?
И как се стига до там?!
И на мен ми се идва, ама няма да мога май.
Ама вие обяснете, да знаем - следващия път...
А кога ще кандисате да дойдете в Пловдив?
Аз цяла тема пуснах на тая тематика - среща в Пловдив, ама никой не каза, че идва?!
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Аз съм на работа утре нали тябва бургазлии да ядат хляб :cry:
Ама обещавам поне на една среща да дойда а бургазлии като нямат хляб да ядат пасти :twisted:
забавлявайте се и направете хубави снимки да гледам!
Най- ярките звезди на род османски
корони носят и седят на трона царски,
покорни са на заповедите господни
делата им добри и благородни.
И да воюва за правата вяра
на бащин трон султан се възцарява.
A вие - в Бургас - не ядете ли и бисквити?!
Ние - в Пловдив - наблягаме повече на бисквити, отколкото на пасти, щото бисквитките са (уж) по-малко калорични.
А защо не дойдете и в Пловдив?!
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
е как беше срещата?
за съжаление не можахме да дойдем, но смятам тея дни...понеделник/вторник да посетя изложбата на БГ ордени...желаещи да дойдат има ли?
за ордените е в Нац. Галерия...
преди седмица-две видях там некъв плакат че има такава изложба ама на знам от кога до кога е та сигурно тея дни ще го посетя...
А мани го тва. Това е една изложба която продължава с месеци. и билетите бяха по пет кинта като отидох. Даже тук някъде в общите приказки има такава тема в която си изливах мъката. НХГ не се ли намираше в стария дворец? Ако е това - значи мафията е същата. Пак казвам - не може да искат 5 кинта за билети!
Ха! Не съм за 5 кинта, обаче от какъв зор да ги давам на някой дри**** при условие, че много от разните по-високи степени ги има в НИМ /понеделник - вход свободен/, а всякакви по-ниски степени могат да се видят /та и пипнат!/ по сергиите пред Ал. Невски :lol: :lol: :lol:
А мани го тва. Това е една изложба която продължава с месеци. и билетите бяха по пет кинта като отидох. Даже тук някъде в общите приказки има такава тема в която си изливах мъката. НХГ не се ли намираше в стария дворец? Ако е това - значи мафията е същата. Пак казвам - не може да искат 5 кинта за билети!
абе там дето беше мавзолея...до народния театър...
5 лева е малко множко...но все пак мисля да се разходя да поразгледам...
Да ви питам тези с които бяхме на музея: някой има ли координатите на Сашо от форума на Криле че му обещах едни линкове пък листчето с мейла се затри... Поне ника му във форума на Криле да ми кажете ще е супер. Обръщам се към Парабелум, хахората и Пламен. Моля ви!
Comment