If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми ако е само това, то направо може и без да идваш... Примерно, ако си виждал Том Круз, все едно си ме виждал мене... Или пък ако си виждал Кондьо, то вече знаеш как изглежда г-н Манщайн... :rock: :jazzband:
Бреййййййй тая стряница си я бива наистина!!!!!! Прегледах я набързо, просто велико!! Ще я прегледам и набавно, наистина си заслужава!!!! Бравос за откритието!!!!!!
Колкото за вчера, ааааааааааах колко ми е кеф колко ми е кеф как се измъкнах по тънката лайсна!!!! :lol: :lol: :lol: Дано до следващана среща забравиш отново :lol: :lol: :lol:
Не че ти желая злото обаче следващия път (в музея) ще докарам моята таратайка и ако не се припотиш при тази гледка (ама отблизо)(я гледай как хубаво стана снимката - снимах я таз в двора на село) те признавам за истински капитан
Ми събрахме се 7-8 души /Парабелум, Даниц, морската конкуренция на Гоги, живият двойник на Кондьо, Мосюто, концлагера и т.н. още няколко свестни хора/. Отидохме естествено в Ботуша, всички пиха бира - даже и молла Кондьо фон Мащайн, само аз не щото съм малолетен. Мъртво пияни нямаше, кипяха оживени дискусии на всякакви теми от всякакви епохи, спорове не съм забелязал /мнението ми се приемаше безпрекословно /, имаше даже лек алъш-вериш на модели. И... така. Това беше. Шумна приятелска среща с елементи на разсъждение.
Comment