Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща на форума !

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Parabellum написа
    УТРЕ НЕДЕЛЯ ОТ 18 ЧАСА.КИНО ОДЕОН.НЕКА ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА ДОЙДЕ НА СРЕЩАТА НА ФОРУМА
    там сме, там сме...
    нямам търпение да ви видя физиономийте...
    "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

Ми ако е само това, то направо може и без да идваш... Примерно, ако си виждал Том Круз, все едно си ме виждал мене... Или пък ако си виждал Кондьо, то вече знаеш как изглежда г-н Манщайн... :rock: :jazzband:
      На нож!

Comment

И аз ще присъствам на срещата. Има ли някъде линк към снимки от предишни срещи, за да знам за какви хора да се огледам?

БЪЛГАРИНО, СЪБУДИ СЕ!

Comment

Идем!

ой hahorat:
          да носиш Ромел днеска...та да си го прибера...
          "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

auschwitz написа
            ой hahorat:
            да носиш Ромел днеска...та да си го прибера...
            Това се подразбира.

БЪЛГАРИНО, СЪБУДИ СЕ!

Comment

Е капитане, капитане - Кондьо. Кондьо добре ама Кондьо не са го направили Фелдмаршал а на мен преди три дни ми пристигна жезъла... Фелдмаршалския

Comment

Kqde po divolite vi beshe smotanata sreshta

Comment

Там където отиват хората, които четат надписите с големи червени букви в тази тема.
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

И някой да вземе да разкаже какво правихте на срещата
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

бронирани влакове и влакове със воено предназначение

Капитане нещо да ми кажеш??? Фес а? Фес? От "Handschar" съм бил???
                      А това какво е? а?

Като те почна с него до "Бъкстон" ще те гоня. Ти си знаеш защо.

:lol: :lol: :lol:

Comment

Бреййййййй тая стряница си я бива наистина!!!!!! Прегледах я набързо, просто велико!! Ще я прегледам и набавно, наистина си заслужава!!!! Бравос за откритието!!!!!!

Колкото за вчера, ааааааааааах колко ми е кеф колко ми е кеф как се измъкнах по тънката лайсна!!!! :lol: :lol: :lol: Дано до следващана среща забравиш отново :lol: :lol: :lol:
                        На нож!

Comment

Не че ти желая злото обаче следващия път (в музея) ще докарам моята таратайка и ако не се припотиш при тази гледка (ама отблизо)(я гледай как хубаво стана снимката - снимах я таз в двора на село) те признавам за истински капитан

Comment

Разкажете де, как мина, бири пиха ли се повечко, спорове заформиха ли се някакви и т.н.?
                            knowledge is power

Comment

Ми да, аз питах а те мълчат :x
                              albireo написа

Comment

Ми събрахме се 7-8 души /Парабелум, Даниц, морската конкуренция на Гоги, живият двойник на Кондьо, Мосюто, концлагера и т.н. още няколко свестни хора/. Отидохме естествено в Ботуша, всички пиха бира - даже и молла Кондьо фон Мащайн, само аз не щото съм малолетен. Мъртво пияни нямаше, кипяха оживени дискусии на всякакви теми от всякакви епохи, спорове не съм забелязал /мнението ми се приемаше безпрекословно /, имаше даже лек алъш-вериш на модели. И... така. Това беше. Шумна приятелска среща с елементи на разсъждение.
                                На нож!

Comment

Working...
                                X