Да, ако 10-20 не "освежаваш" Форума-а, той те дизлогва.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бюро жалби
Collapse
X
-
еее, ами защо не го въведе без тиренца. Или отскоро имаш номерче? По принцип си бяха без тиренца, тиренцата са нова работа и тия форуми още не са ъпдейтнати (а специално нашия надали ще бъде понеже е твърде модифициран вече).albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Александър
Мога ли да си сменя ника или трябва началниците нещо да бърникат?!По точно не да го сменям ами да сложа 1 главна буква в началото....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Мога ли да си сменя ника или трябва началниците нещо да бърникат?!По точно не да го сменям ами да сложа 1 главна буква в началото.И как и кога мога да си издействам титла под ника?!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Откакто го има новия интерфейс , да ни е честит, забелязах сления странен проблем : пиша в тема , пускам си мнението, то се появява, както си му е редът, и после като излезна от темата ми дава че в нея има нови непрочетени от мен мнения, а въпросното мнение е моето! Има ли шанс да е поради броузъра който ползвам Mozilla Firefox или е нещо друго?may the Force be with you
Comment
-
И аз ползвам (сериозно модифициран, и смея да кажа, изключително добре изглеждащ) Firefox 1.0 и нямам подобен проблем. Но искам да се оплача от нещо друго - като един доста добре поддържан форум мисля, че е смешно една страница да се състои от 15 мнения - нека станат 25, така е на добрите форуми! Иначе не е удобно някоя тема от 100+ мнения да се разпокъсва на 6-7 страници, вместо на 4
Comment
Comment