Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бюро жалби

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хм за това не се бях замислял, ще пробвам.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Най-ценния плъгин на мозилата е тоя за developers. Страшно полезни нещица има
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Искам да попитам защо не мога да пращам винаги ЛС до определен потребител? Примерно когато писах до Араслан ми изписа следното: You have reached your stored private message quota and can not send any further messages until space has been created. Какъв е проблемът?

Да попитам също защо след като вляза в няколко теми и после като реша да пиша мнение постоянно ми иска да си пиша името на потребителя и паролата? Както и да попитам къде са емотиконите защото като пиша мнения не ги виждам?
        Last edited by Shelenberg; 30-11-2004, 16:26.
        Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Английският текст означава, че кутията ти за ЛС се е запълнила. А понеже при изпращане на ЛС се оставя и едно копие за теб нали се сещаш ...
          За името на потребителя и паролата - явно ти е изтекла потребителската сесия. За да избегнеш проблема при влизане избери опцията за запомняне на паролата и името.
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

По - нагоре имаше подобно съобщение. Със Internet Explorer съм и когато разгледам всички мнения във една тема, или напиша отговор, т.е. моето е последното, продължава да стои иконата за непрочетено мнение.

..
            ..И кажи ми ти страннико,
            чувал ли си звук,
            по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

Това струва ми се е бъг някъде във форумната система, търся решение.
              albireo написа

Comment

И все пак къде са емотиконите, когато пиша мнение?

Comment

Вече ще ги виждаш.

В профила ти в предпоследния отдел настройката за стандартен или разширен редактор.
                  albireo написа

Comment

messire Wolan написа
                    За името на потребителя и паролата - явно ти е изтекла потребителската сесия. За да избегнеш проблема при влизане избери опцията за запомняне на паролата и името.
                    Пак не става дори като избирам опцията запомняне.

Comment

Абе и това не е гаранция. Аз като маркирам да ме запомни на няколко пъти докато пиша ме изхвърля.Затова преди да пусна съобщението си го копирам с десен бутон на мишката за всеки случай
                      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Shelenberg написа
                        Пак не става дори като избирам опцията запомняне.
                        Може на компа, на който работиш, да са забранени cookies (от интернет настройките се оправят).
                        albireo написа

Comment

Parabellum написа
                          Абе и това не е гаранция. Аз като маркирам да ме запомни на няколко пъти докато пиша ме изхвърля.Затова преди да пусна съобщението си го копирам с десен бутон на мишката за всеки случай
                          Ами аз и преди така си правех защото установих че това е най-сигурния начин против този проблем явно и сега така ще се процедира.

Иначе за настройките на компа не се пробвам защото сега ходя по зали и просто няма смисъл.

Comment

Iskam da si smenq potrebitelskoto ime ot "stagon" na "Stagon", obache ne moga da go namerq po potrebitelskite nastroiki. Nqkoi moje li da dade sywet, pls?

Comment

Мисля, че само Империал може да направи такова нещо и най-добре е да размените ЛС.

Comment

Жалба

2 Модератори, 2 администратори, 1 супермодератор, 7 членове на форумната управа...

Много началници, бе ... :nut: :sm186:
                                Si vis pacem - para bellum!

Comment

Working...
                                X