Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бюро жалби

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Бюро жалби

Опитвам да пусна анкета и ми излиза това:
    "Не можете да въведете толкова много изботи за анкетата"
    при само два въведени избора :o

Хм, интересно.Аз досега никога не съм пускал анкета. Явно има някакъв проблем с хоста.Така си мисля аз!
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

не, няма защо да е от хоста
      само че тук няма как да си правя експерименти, като се върна при компа си ще видя какво може да се направи
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

зикхал как може да сложите на общи прикаски
        модератор
        наи големият маитап е моят маитап

Comment

lutrissmo написа
          зикхал как може да сложите на общи прикаски
          модератор
          Ами целта е да не се пишат глупости
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Трябва да има търсачка на форума по клучови думи и тем подобни много теми се повтарят просто защото вече се оплетоха работите много теми много нещо А по новите в форума изобщо не могат да ги намерят то и аз знам за теми ама един господ знае къде са.

Comment

е, ами че най-горе си има "Търсене"

)))
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

RAMMSTEIN написа
                има проблем с Личните съобщения ,
                забелязах , че е пратено такова и в опит да го отворя ми дава грешка , вероятно е пратено от някои модератор ( с забележка ) , ако с нещо съм нарушил някви правила изтриите всичките ми мнения с които съм предизвикал това .

Благодаря за вниманието :!:
                Определено е станала някаква грешка. Незнам някой да ти е пращал ЛС с предупреждение

Comment

Imperial Friedrich написа
                  е, ами че най-горе си има "Търсене"

)))
                  :o не му бях обярнал внимание.Значи всичко е ток и жица

Comment

банерът на Вимпел трябва да се направи по-светъл, така нищо не се вижда, аз с много напъване и гадаене отгатнах че това трябва да е носовата кула на нещо клАС шарнхост. ама беше мъкаи гадаене.

Comment

Разгромът на франсетата

Проблем

Писах дълъг и за мен сложен пост с цитати, в резултат на което система вече не помнеше как съм се логнал. Дадох веднага заден, то пак настоя да се логна, напред- назад, текста на поста вече го нямаше... и не ми е за първи път.

Някакви препоръки, моята е по дългичко да ни помни!

Comment

---

Ами като се логваш нали има една опция за автоматично логване.
                        albireo написа

Comment

за наи-сигурно си пиши по-дългите постове в отделно file-че ( примерно Notepad ) прави му сеифв и после копи-паста :!:

Comment

и аз даже така правя щото в момента на компа ми не може да се вярва.
                            albireo написа

Comment

Аз това винаги го правя. Иначе моите постове също се затриват

Comment

Working...
                              X