If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трябва да има търсачка на форума по клучови думи и тем подобни много теми се повтарят просто защото вече се оплетоха работите много теми много нещо А по новите в форума изобщо не могат да ги намерят то и аз знам за теми ама един господ знае къде са.
има проблем с Личните съобщения ,
забелязах , че е пратено такова и в опит да го отворя ми дава грешка , вероятно е пратено от някои модератор ( с забележка ) , ако с нещо съм нарушил някви правила изтриите всичките ми мнения с които съм предизвикал това .
Благодаря за вниманието :!:
Определено е станала някаква грешка. Незнам някой да ти е пращал ЛС с предупреждение
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
банерът на Вимпел трябва да се направи по-светъл, така нищо не се вижда, аз с много напъване и гадаене отгатнах че това трябва да е носовата кула на нещо клАС шарнхост. ама беше мъкаи гадаене.
Писах дълъг и за мен сложен пост с цитати, в резултат на което система вече не помнеше как съм се логнал. Дадох веднага заден, то пак настоя да се логна, напред- назад, текста на поста вече го нямаше... и не ми е за първи път.
Някакви препоръки, моята е по дългичко да ни помни!
Comment