Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бюро жалби

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Да, ако 10-20 не "освежаваш" Форума-а, той те дизлогва.
    "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
    нека четат пред вратите
    нашата памет остъклена
    с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

просто избирате "Искам да влизам автоматично с всяко посещение"
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Хмм... на странен бъг ли попаднах, на що ли? Ама ми писна... постоянно си въвеждам номера на "АйСиКю" в профила и всеки път изчезва... :?
        "На рилеца герой
        титан калимански,
        герой от Булаир
        с гърди от желязо
        и воля от гранит."

Comment

странно....
          нали не забравяш да "потвърдиш"
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ето някой вече бяха подведени от снимката ми в "общи приказки"... Не разбира се... все пак не за първи път разглеждам някое форумче.
            "На рилеца герой
            титан калимански,
            герой от Булаир
            с гърди от желязо
            и воля от гранит."

Comment

я ми дай тука номера, аз ще пробвам да го въведа насила
              albireo написа

Comment

Ето го, между другото пробвах още няколко пъти и пак не ставаше...
                ---> 313-571-530
                "На рилеца герой
                титан калимански,
                герой от Булаир
                с гърди от желязо
                и воля от гранит."

Comment

еее, ами защо не го въведе без тиренца. Или отскоро имаш номерче? По принцип си бяха без тиренца, тиренцата са нова работа и тия форуми още не са ъпдейтнати (а специално нашия надали ще бъде понеже е твърде модифициран вече).
                  albireo написа

Comment

Aми значи... съм доста зле...Надявам се, че сега ще стане.
                    "На рилеца герой
                    титан калимански,
                    герой от Булаир
                    с гърди от желязо
                    и воля от гранит."

Comment

Александър

Мога ли да си сменя ника или трябва началниците нещо да бърникат?!По точно не да го сменям ами да сложа 1 главна буква в началото.
                      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Мога ли да си сменя ника или трябва началниците нещо да бърникат?!По точно не да го сменям ами да сложа 1 главна буква в началото.И как и кога мога да си издействам титла под ника?!
                        ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Откакто го има новия интерфейс , да ни е честит, забелязах сления странен проблем : пиша в тема , пускам си мнението, то се появява, както си му е редът, и после като излезна от темата ми дава че в нея има нови непрочетени от мен мнения, а въпросното мнение е моето! Има ли шанс да е поради броузъра който ползвам Mozilla Firefox или е нещо друго?
                          may the Force be with you

Comment

И аз съм с него и аз имам същия дребен проблем. Какво да се прави :sm239:
                            albireo написа

Comment

Imperial Friedrich написа
                              И аз съм с него и аз имам същия дребен проблем. Какво да се прави :sm239:
                              Ахъм, ясно, успокоих се
                              may the Force be with you

Comment

И аз ползвам (сериозно модифициран, и смея да кажа, изключително добре изглеждащ) Firefox 1.0 и нямам подобен проблем. Но искам да се оплача от нещо друго - като един доста добре поддържан форум мисля, че е смешно една страница да се състои от 15 мнения - нека станат 25, така е на добрите форуми! Иначе не е удобно някоя тема от 100+ мнения да се разпокъсва на 6-7 страници, вместо на 4

Comment

Working...
                                X