Модел 1, само че с отделен раздел за лично оръжие: нека бронетехниката, оръдията и самолетите са си в един раздел, а хладни оръжия, пушки, гранати и снаряжение (тук влизат страшно много неща които не са оръжия, от каски до лопатки) в друг.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Галерия
Collapse
X
-
TVV написаМодел 1, само че с отделен раздел за лично оръжие: нека бронетехниката, оръдията и самолетите са си в един раздел, а хладни оръжия, пушки, гранати и снаряжение (тук влизат страшно много неща които не са оръжия, от каски до лопатки) в друг.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Я дайте малко идеи за периодите, вижте как съм ги нагласил ориентировъчно
Last edited by Imperial; 03-12-2004, 20:51.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial Friedrich написаЯ дайте малко идеи за периодите, вижте как съм ги нагласил ориентировъчно
http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1
Comment
-
Така изглежда добре, като трябва да се прибавят доста раздели тепърва и трябва да се прехвърлят снимки от потребителските албуми на мен и на Парабелум в съответните места. Аз смятам да ползвам потребителската галерия само за моята лична колекция, въпросът е кой ще има право да качва снимки в публичните галерии?
Comment
-
Хм, аз си мислех че всички ще попълваме публичните. В момента права за тях имате ти, Парабелум, Даниц, Манщайн от регистрираните там.
Дайте да не се превръща само в изложба на "аз имам тва и тва", нека в публичните да има поне по един представителен образец от всеки вид оръжие (имам предвид поне една на викингски меч, поне една на еди-каква си сабя и тн, не ги разбирам тях ). А в личните си слагайте каквото си искате, стига да не е спамalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial Friedrich написаХм, аз си мислех че всички ще попълваме публичните. В момента права за тях имате ти, Парабелум, Даниц, Манщайн от регистрираните там.
Дайте да не се превръща само в изложба на "аз имам тва и тва", нека в публичните да има поне по един представителен образец от всеки вид оръжие (имам предвид поне една на викингски меч, поне една на еди-каква си сабя и тн, не ги разбирам тях ). А в личните си слагайте каквото си искате, стига да не е спам
Comment
Comment