If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Откровено казано ми писна учението вече Искам да си чета мойте си работи и да си пиша мои си статии. Не че не са ми интересни нещата, сега пиша за американското кино и войната във Виетнам, ама бих предпочел нещо друго вече
В раздела "Нова" в българската история сложих Личности, Лично оръжие и Бойна техника. Струва ми се че няма смисъл да има цяла отделна категория само за ножки, саби и щикове, не са чак толкоз много. Освен това в самата категория може да се правят различни албуми, така че няма страшно.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Няма ли да е добре до банера на форума да сложиш и един банер с линк към галерията, че сега адреса го има само в първия пост на тази тема и трябва всеки път да се ходи до там. Мисля, че ще се улеснят нещата, а и галерията ще стане по посещаема.
Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Отвори ми албум за хладни оръжия горе долу във всеки раздел. Аз имам по нещо за навсякъде. Иначе като отида в моите албуми и дам редакция на файл, там има едно падащо меню, през което можеш да местиш снимки от албум в албум, ама ми дава само моите потребителски, примерно ако имам снимка на танк не мога да я кача в някой от вече съществуващите албуми. :vb_sad:
Добре, направих си потребител със същите права като вашите, излизат ми моята лична + двете галерии дето съм отворил публични... Не знам при вас какъв е проблема.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Дожре, като напусна режим админ и вляза в режим потребител, имам право да качвам и в албума Хладно Оръжия. продължавам с експериментите. Вече ако вие прецените, може да разделите хладното оръжие на българско и чуждо и съответно на периоди, аз ще кача снимките пък някой друг да се оправя :comp26: :comp03:
В крайна сметка качих едно мандау от Папуа Нова Гвинея от 20-и век в раздела за възрожденско хладно оръжие и сега не мога да го променя, изтрия или преместя в друг албум. Мисля че не мога да преместя и тези снимки, които сум качил вече в потребителските ми албуми в публичните. Сега излиза че трябва да ги свалям наново, после да ги изтрия и пак да ги качвам ли?
А да, и като избера хладно оръжие, то качва файла в раздел Възраждане, не мога да избирам между Български и небългарски, както и между различните периоди. :1087: :wall:
Comment