Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Галерия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Много добре изглеждат :nod:
    В такава посока трябва да се движи галерията.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

А на български,славянски,тракийски войни,владетели ала бала?Да знам да почвам ли да издирвам
      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Всичко :tup:
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

и аз качих две снимки засега
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

На мен на 5 ми приличат :tup:

Така като гледам, ми се заформят идеи:

Направих потребителска група "Официални" - тази група ще може да качва картинки в "публичните" галерии. В момента всички снимки са в "частни", лични галерии на всеки потребител. Те могат да се виждат, но според мен не се получава добра организираност. Публичните галерии от друга страна са като галерията "Военна техника" която съм тупнал там, стоят отгоре и се виждат по-подредено.

Тъй като само администратора може да прави самите категории, дайте да решим какви ще бъдат те за да ги направя и да може да качвате там сериозните, подредени и обяснени неща.
            albireo написа

Comment

Няма ли вариант като форума, разбира се най-общо, по теми, примерно: Първа световна, Втора световна, Студена война, съвременност, България, Европа и пр.

Comment

Ами това е вариант.

Но примерно Военна Техника ще стане пълен хаос ако не се подреди по допълнителни категории - може примерно да се преименува на Оръжие, или пък личното оръжие изобщо да си е отделна категория, та примерно Военна Техника да се разпада на Антична&Средновековна, Ренесансова, Наполеонова, Първа Световна, Втора Световна, Студена, Съвремие и вътре вече на танкове, артилерия, хвъркати. Другия вариант е първо на типове и после по хронология.

Обаче по-общите неща?
                albireo написа

Comment

Мда, сега е малко хаотично. Гледам Парабелумът е направил два добри албума, и аз като него. Мисля че ще е добре да има една голяма категория за снимки на българските въоръжени сили и там вече да са разделени на албуми според периода, войната и типа войски. Тя ще е най-добре да е публична, за да можем няколко души да качваме там, поне в началото, докато не се пресити.
                  Парабелум създаде една за оръжие, която може да се обедини с моя албум за хладно оръжие и там да има всякакви лични оръжия някога служили в нашите въоръжени сили. Може би ще е добре и да има за милитария, където да има образци от каски, ордени, паласки, униформи и т.н.т.
                  Само предложения

Comment

Аз също предлагам, галерията да я подредим като форума. По-лесно ще бъде на всички ни.
                    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

А не смятате ли, че оръжието и военната техника трябва да са си в отделна категория изобщо?

Я да видим варианти на подредбата.

Модел 1

Българска история
                      • период 1
                      • период 2
                      • ...
                      • период х
                        • видни личности
                        • видни военни
                        • военна техника
                        • други

Световна история
                      - същия модел

Модел 2

Българска История
                      • видни личности
                        • период 1
                        • период 2...
                      • видни военни
                        • период 1
                        • период 2...
                      • оръжие и военна техника
                      • други
                      и Световна история пак по този модел

Модел 3

Видни личности
                      • български
                        • период 1
                        • период 2...
                      • световни
                        • период 1
                        • период 2...
                      Видни военни
                      • български
                      • световни
                      Оръжие и Военна техника
                      Други

Кой ви харесва най-много?
                      albireo написа

Comment

Модел 3 ми харесва най-много и ми изглежда най-подходящ.Другите какво мислят по въпроса?

Comment

Аз лично предпочитам първия модел, ама това е, защото съм заклет исторически детерминист и смятам, че историята прави личностите, а не обратното
                          "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

И моите предпочитания клонят към първия модел. По същата причина .

Comment

Първи модел.

Comment

Всъщност и аз клоня към първия.
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X