Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Галерия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Модел 1, само че с отделен раздел за лично оръжие: нека бронетехниката, оръдията и самолетите са си в един раздел, а хладни оръжия, пушки, гранати и снаряжение (тук влизат страшно много неща които не са оръжия, от каски до лопатки) в друг.

Comment

TVV написа
      Модел 1, само че с отделен раздел за лично оръжие: нека бронетехниката, оръдията и самолетите са си в един раздел, а хладни оръжия, пушки, гранати и снаряжение (тук влизат страшно много неща които не са оръжия, от каски до лопатки) в друг.
      Подкрепям ТВВ. Ако ще е първи модел, нека оружието да бъде в отделна графа разделено на хладно, огнестрелно и военна техника
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Хм мисля достатъчно гласове имаме, така че ще приема последното предложение.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Я дайте малко идеи за периодите, вижте как съм ги нагласил ориентировъчно

Last edited by Imperial; 03-12-2004, 20:51.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial Friedrich написа
            Я дайте малко идеи за периодите, вижте как съм ги нагласил ориентировъчно

http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?l=1
            Този линк на мен ми отваря просто страница с информация за eMule.

Comment

:sm186::lol:
              Съжалявам, пращах линка на някого и съм объркал нещо.

Абе знаете си линка към главната страница на галерията
              albireo написа

Comment

Така изглежда добре, като трябва да се прибавят доста раздели тепърва и трябва да се прехвърлят снимки от потребителските албуми на мен и на Парабелум в съответните места. Аз смятам да ползвам потребителската галерия само за моята лична колекция, въпросът е кой ще има право да качва снимки в публичните галерии?

Comment

Хм, аз си мислех че всички ще попълваме публичните. В момента права за тях имате ти, Парабелум, Даниц, Манщайн от регистрираните там.

Дайте да не се превръща само в изложба на "аз имам тва и тва", нека в публичните да има поне по един представителен образец от всеки вид оръжие (имам предвид поне една на викингски меч, поне една на еди-каква си сабя и тн, не ги разбирам тях ). А в личните си слагайте каквото си искате, стига да не е спам
                  albireo написа

Comment

Imperial Friedrich написа
                    Хм, аз си мислех че всички ще попълваме публичните. В момента права за тях имате ти, Парабелум, Даниц, Манщайн от регистрираните там.

Дайте да не се превръща само в изложба на "аз имам тва и тва", нека в публичните да има поне по един представителен образец от всеки вид оръжие (имам предвид поне една на викингски меч, поне една на еди-каква си сабя и тн, не ги разбирам тях ). А в личните си слагайте каквото си искате, стига да не е спам
                    О, аз картинките от моя албум за българското хладно оръжие ше ги преместя в публичните, както и черно-белите снимки, а личната ми колекция е от неща, които не са съвсем достойни за публична галерия. Иначе аз в настройките съм ги оставил с достъп на всички до тях, а за публичните галерии ще подбера само по-представителните образци и по една снимка на оръжие максимум. Като станат готови всички раздели и почвам да прехвърлям.

Comment

Mоже ли достъп и за мен
                      We don't see things as they are, we see them as we are
                      ---Anais Nin----

Comment

Ами регистрирай се там, лесно е и автоматично получаваш лична галерия. А какво имаш за публичните?
                        albireo написа

Comment

Регистрирах се...
                          Имам разни снимки за Нова Българска История

Регистрацията обаче май не е съвсем автоматична - къде ми е обещаното писмо?
                          Last edited by dibo; 03-12-2004, 22:04.
                          ---Anais Nin----

Comment

ми в пощата ти предполагам
                            albireo написа

Comment

Тц, нищо не съм получил

Tъпо се получава - не мога да се регистрирам пак, щото името вече е заето, но не мога и да се логна, защото е-мейлът не дойде
                              Last edited by dibo; 03-12-2004, 22:36.
                              ---Anais Nin----

Comment

Възможно ли е като си си дал е-mail-а, да си написал адреса погрешно и то да го е изпратило на друг e-mail, който да е да речем с една буква по-различен от твоя и който също да е валиден? Ако е в yahoo или msn да речем такъв сценарий е напълно възможен.

Comment

Working...
                                X