Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моделизъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

skycycle написа
    Още не съм намерил време за магазинчето, утре като се събудя след очертаващата се клубна вечер след няколко часа, ще отида да го разгледам Кой е Тошко Драгиев?
    Магазинът все още прохожда има само Ревелски модели-това ми го съобщиха днес, но всяко начало е трудно
    Кой е Тошко Драгиев ли? За мен това е най-големият специалист по Луфтвафе в България.Ако си си купувал първите броеве на списание Аеросвят, там има много статии от него
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Утре щях да дойда до София да си купя някой комплект воЙници,но се разболях.Вероятно другата седмица.

В предишната страница на темата видях един макет на няква чешка фирма самолета е Лястовица.Този модел от България ли е купуван?

dadga продължавай в същия дух да пишеш два поста от по едно изречение и скоро няма да си играя да ги събирам а направо ще трия. Манщайн
      Last edited by Док Холидей; 30-01-2005, 15:57.
      Pro Deo fide et Paria

Comment

Ето нещо, което много ми хареса:

Кралски Тигър от 503ти тежки SS танков батальон участвал в битката за Берлин

Comment

Parabelum: сори но не се занимавам с 1/35 мащаб (впрочем вече с никакъв не се занимавам) и дори сайт с ревюта не мога да ти препоръчам. Пък и за МЕН 1/72 е по-перспективен, и най-малкото самолети и танкове ще са в съпоставими мерки.

Comment

Erich Von Manstein написа
            Ето нещо, което много ми хареса:

Кралски Тигър от 503ти тежки SS танков батальон участвал в битката за Берлин

http://park18.wakwak.com/~gb91.afv.gallery/art9.htm
            Страхотно нещо. Който го е направил, шапка му свалям. Невероятно състаряване. :nworthy:
            Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
            СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
            НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
            СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Ето един интересен сайт за войничета и модели:

Comment

Сайтовете са супер. А Тигърът-неам думи.Японеца добре го е направил.като истински е-даже и ръжда има
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Да ви питам нещо.Тая седмица сглобих ревелския Тигър(1/72),като за първи път добре се получи.Ама то веригите и колелата изглеждат чисто нови,та да ми кажете как да им направя ръжда,запрашеност-такива работи.

Comment

Аз също съм начинаещ и в момента ги уча тези неща.Моите модели също седят като нови. Ако намеря нещо по тази тема ще го сложа тук.
                    Ако може сложи снимки на твоят Тигър за да го видим

Comment

RAPTOR написа
                      Да ви питам нещо.Тая седмица сглобих ревелския Тигър(1/72),като за първи път добре се получи.Ама то веригите и колелата изглеждат чисто нови,та да ми кажете как да им направя ръжда,запрашеност-такива работи.
                      Гнунтозацепите ги вапцаш с нещо по-сребристо (предполага се че самите вериги са гънметал) после минаваш със суха чечка с ръждив цвят, което е чисто събективно, аз ползувам 70 на хумброу, ръждата на ревел ми е прекомерно червена, останалот състаряване е твърде разтеглива тема но запрашаването може да го направиш със "Срар дъст" на СМК.

Comment

Мерси,Гоги!А някакъв сайт нещо за камуфлажи на танковете и самолетите от ВСВ да ми дадете

Comment

То това :
                          RAPTOR написа
                          камуфлажи на танковете и самолетите от ВСВ
                          е доволно разтегливо понятие, ама много.

Comment

Gaden Gogi написа
                            То това :
                            е доволно разтегливо понятие, ама много.
                            Уф,ма съм и аз (като бързам така).Имах предвид камуфлажи за Тигър 1 и 2,Щука и Месершмит 109, ама вече си намерих де

Comment

Kaжи го де кат си го намерил.
                              Pro Deo fide et Paria

Comment

Working...
                              X