If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Още не съм намерил време за магазинчето, утре като се събудя след очертаващата се клубна вечер след няколко часа, ще отида да го разгледам Кой е Тошко Драгиев?
Магазинът все още прохожда има само Ревелски модели-това ми го съобщиха днес, но всяко начало е трудно
Кой е Тошко Драгиев ли? За мен това е най-големият специалист по Луфтвафе в България.Ако си си купувал първите броеве на списание Аеросвят, там има много статии от него
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Parabelum: сори но не се занимавам с 1/35 мащаб (впрочем вече с никакъв не се занимавам) и дори сайт с ревюта не мога да ти препоръчам. Пък и за МЕН 1/72 е по-перспективен, и най-малкото самолети и танкове ще са в съпоставими мерки.
Да ви питам нещо.Тая седмица сглобих ревелския Тигър(1/72),като за първи път добре се получи.Ама то веригите и колелата изглеждат чисто нови,та да ми кажете как да им направя ръжда,запрашеност-такива работи.
Аз също съм начинаещ и в момента ги уча тези неща.Моите модели също седят като нови. Ако намеря нещо по тази тема ще го сложа тук.
Ако може сложи снимки на твоят Тигър за да го видим
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Да ви питам нещо.Тая седмица сглобих ревелския Тигър(1/72),като за първи път добре се получи.Ама то веригите и колелата изглеждат чисто нови,та да ми кажете как да им направя ръжда,запрашеност-такива работи.
Гнунтозацепите ги вапцаш с нещо по-сребристо (предполага се че самите вериги са гънметал) после минаваш със суха чечка с ръждив цвят, което е чисто събективно, аз ползувам 70 на хумброу, ръждата на ревел ми е прекомерно червена, останалот състаряване е твърде разтеглива тема но запрашаването може да го направиш със "Срар дъст" на СМК.
Comment