Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моделизъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ето още три страхотни!
    Аз ще направя отделна тема за да не ви преча.
    Attached Files
    Last edited by Док Холидей; 06-12-2004, 16:39.

Comment

Трябва ми помощ.
      Започнах да сглобявам танкченце, а по-точно Викерс Е МК.А.Стигнах до боядисването, но нямам никакви камуфлажни схеми. Затова ви моля помогнетеееееееееееееееееееее.
      Трябват ми няколко разнообразни камуфлажни схеми на този модел.
      Моделът е от типа с две куполи
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

предполагам че модела е на мираж.в какъв мащаб е ?
        аз имам същия в 1/35
        ето за полските викерси

Comment

Благодаря ти за инфото.
          Моделът ми е на полската фирма Rpm в мащаб 1:35 днес го довършвам и ще сложа снимки
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Такаааааааааа та ето го танкът. Викерс, мащаб 1:35 на полската фирма RPM.
            Сглобих го сравнително бързо-за 15 часа. Понеже това ми е първата машина която сглобявам-до този момент съм правил летящи авиомодели- ми беше сравнително трудно. Затова избрах едноцветен камуфлаж цвят-Аки, пардон каки. Боядисвал съм с четката, понеже ме мързеше да включвам компресорът и да слагам аерографа. Както се вижда от некачествената снимка -усрах тотално и без това калпавият модел . Както й да е това все пак е началото. Надявам се, че до няколко седмици ще задобрея . Детайлите които съм боядисвал в черно използвах за боядисването им Перамнентен маркер-много лесно и много удобно , не ти трябва да бъркаш бои, да се цапаш.Веригите на танка бяха от някаква пластмаса, която не я лепеше нищо :aaa: -15 вида лепила пробвах и нищо, накрая се сетих един стар трик-телбод
            Attached Files

Comment

АЗ предпочитам италери.С един приятел правим колекция.

В момента имам FOCKE WUlf 190 A8/f-Italeri
              Last edited by Imperial; 26-01-2005, 02:26.
              Pro Deo fide et Paria

Comment

dadga написа
                АЗ предпочитам италери.С един приятел правим колекция.

В момента имам FOCKE WUlf 190 A8/f-Italeri
                Аз съм фен наТамия и Хасегава-моделите по-горе са от полски и чешки фирми, защото в момента само те правят самолети летили в българското небе преди 44-та.
                Аз имам Фв-190 А8/F на Тамия.Дай ако искаш да ги сравним.
                Какви модели имаш в колекцията си?

Comment

От къде да си поръчам този самолет на Мираж.
                  Pro Deo fide et Paria

Comment

Имам въпрос как да залепа лепенките на Италери.
                    Pro Deo fide et Paria

Comment

dadga написа
                      От къде да си поръчам този самолет на Мираж.
                      Аз съм го купил в САЩ.В България незнам къде се продава.
                      Пък й да ти кажа скъпичък е.23 долара струва

Comment

dadga написа
                        Имам въпрос как да залепа лепенките на Италери.
                        Те не са лепенки а ваденки.
                        Предполагам, че знаеш ваденките как се слагат

Comment

Ами продават ли се в България някъде модели на воиници и колко излизат.
                          Pro Deo fide et Paria

Comment

Parabellum написа
                            .Веригите на танка бяха от някаква пластмаса, която не я лепеше нищо :aaa: -15 вида лепила пробвах и нищо, накрая се сетих един стар трик-телбод
                            Ами да беше питал, това са венилови вериги, могат да се лепнат само с каникулит, а иначе имат едни цифтове които след като се закачат се стапят.
                            Принципно най-добрият вариант са фотоецваните, но и при тях има разни условности: големите фирми ги правят от много тънка ламарина и са немащабни, аз лично ги правя от значително по-дебела но тогава технологията на зглобяване се усложнява.

Comment

dadga написа
                              Зависи от мащаба който търсиш. Най разпространени са ревелските фигурки в 1/72, (аз поне имам към 600 съвременни и от ВСВ кашика и около 200 кавалеристи кашици и артилеристи, заедно с конете, три оръдия и една зарядна ракла от наполеоновите войни). Общо взето намират се във всеки магазин Бонжур. Добър избор има в този на Славейков. А също така и в магазина Хоби модели на "Вискяр планина 8" в Лозенец. Там можеш да намериш и поизостанали италерски и хелерски фигурки в 1/72 но избора е силно ограничен.
                              Тук там се намирват и фигурки в 1/35 но са доста по-редки.
                              Can't talk! Got to Shoot!

Comment

dadga написа
                                Принципно по-изчекнати можеш да намериш в магазина на пазара в Младост. Човекът внася от разни фирми в бившите републики, аз си купих доста добри френски и бургунски рицари едните бяха в комплект с два тарана и щурмови стълби, а имаше и рецари в мащаб 1/12, по една парче в кутия, много яки.

Comment

Working...
                                X