If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трябва ми помощ.
Започнах да сглобявам танкченце, а по-точно Викерс Е МК.А.Стигнах до боядисването, но нямам никакви камуфлажни схеми. Затова ви моля помогнетеееееееееееееееееееее.
Трябват ми няколко разнообразни камуфлажни схеми на този модел.
Моделът е от типа с две куполи
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Такаааааааааа та ето го танкът. Викерс, мащаб 1:35 на полската фирма RPM.
Сглобих го сравнително бързо-за 15 часа. Понеже това ми е първата машина която сглобявам-до този момент съм правил летящи авиомодели- ми беше сравнително трудно. Затова избрах едноцветен камуфлаж цвят-Аки, пардон каки. Боядисвал съм с четката, понеже ме мързеше да включвам компресорът и да слагам аерографа. Както се вижда от некачествената снимка -усрах тотално и без това калпавият модел . Както й да е това все пак е началото. Надявам се, че до няколко седмици ще задобрея . Детайлите които съм боядисвал в черно използвах за боядисването им Перамнентен маркер-много лесно и много удобно , не ти трябва да бъркаш бои, да се цапаш.Веригите на танка бяха от някаква пластмаса, която не я лепеше нищо :aaa: -15 вида лепила пробвах и нищо, накрая се сетих един стар трик-телбод
Attached Files
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
АЗ предпочитам италери.С един приятел правим колекция.
В момента имам FOCKE WUlf 190 A8/f-Italeri
Аз съм фен наТамия и Хасегава-моделите по-горе са от полски и чешки фирми, защото в момента само те правят самолети летили в българското небе преди 44-та.
Аз имам Фв-190 А8/F на Тамия.Дай ако искаш да ги сравним.
Какви модели имаш в колекцията си?
.Веригите на танка бяха от някаква пластмаса, която не я лепеше нищо :aaa: -15 вида лепила пробвах и нищо, накрая се сетих един стар трик-телбод
Ами да беше питал, това са венилови вериги, могат да се лепнат само с каникулит, а иначе имат едни цифтове които след като се закачат се стапят.
Принципно най-добрият вариант са фотоецваните, но и при тях има разни условности: големите фирми ги правят от много тънка ламарина и са немащабни, аз лично ги правя от значително по-дебела но тогава технологията на зглобяване се усложнява.
Ами продават ли се в България някъде модели на воиници и колко излизат.
Зависи от мащаба който търсиш. Най разпространени са ревелските фигурки в 1/72, (аз поне имам към 600 съвременни и от ВСВ кашика и около 200 кавалеристи кашици и артилеристи, заедно с конете, три оръдия и една зарядна ракла от наполеоновите войни). Общо взето намират се във всеки магазин Бонжур. Добър избор има в този на Славейков. А също така и в магазина Хоби модели на "Вискяр планина 8" в Лозенец. Там можеш да намериш и поизостанали италерски и хелерски фигурки в 1/72 но избора е силно ограничен.
Тук там се намирват и фигурки в 1/35 но са доста по-редки.
Ами продават ли се в България някъде модели на воиници и колко излизат.
Принципно по-изчекнати можеш да намериш в магазина на пазара в Младост. Човекът внася от разни фирми в бившите републики, аз си купих доста добри френски и бургунски рицари едните бяха в комплект с два тарана и щурмови стълби, а имаше и рецари в мащаб 1/12, по една парче в кутия, много яки.
Comment