Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моделизъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ами нека си споделя: взех си Кралски тигър с купола на Порше, готин общо взето, Ама като им сравнявам размерите с този на Италери и сум ошашавен, Ревелският е по-къс но пък с по-дълга опорна повърхност, има шанцови инструменти повечко , но не му се отварят люковете (не че ги правя отворени) на корпуса, картечницата не шава и няма кабел за фара, А моят го направих с цимерит (прочетох че само първите два прототипа са бели без)...абе става ама не е кой знае какво.

Comment

Въпросченце. Гога ти откъде се сдобиваш с достоверни чертежи?
      Дай снимка на Тигъра
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Чертежи на какво? А като ме знаете какъв съм фотограф.....

Comment

Ами чертежи на танка дето го сглобяваш. Нали все пак трябва да го съпоставиш и прочие?
          Абе знаем те какъв си фотографин, но ги дай насам. То и аз съм такъв фотограф като Теб. Все нещо ми куца на снимките
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Амииии аз с чертежи не се занимавам, само да се нервя че моделът е дървен, за мен е важно да е красив и да прилича, пък до чертежи прибягвам само ако съм решил да правя някаква доработка, конверсия или с други думи изгъзица. Понеже така и така повечето модели не са точни по-добре използувай снимки.

Comment

Ясно.
              Тези дни аз си поръчах ПЗЛ-24 Ястреб с три вида български опознавателни знаци, мащаб 1:48 и един Т-4.
              Сега чакам за да дойдат

Comment

Parabellum написа
                Ясно.
                Тези дни аз си поръчах ПЗЛ-24 Ястреб с три вида български опознавателни знаци, мащаб 1:48 и един Т-4.
                Сега чакам за да дойдат
                Ще чакаме снимки.

Comment

Аз съм се затрупал с много модели все не ми остава време да ги сглобя, но полека лека и това ще стане.

Comment

Сайта на Хоби магази отново работи. Ако някой го интересува адреса е:

Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                    СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                    НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                    СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Е малко послъгах за чертежите, ползувам ги но не и да меря дали моделът е точно 1/72 а не 1/71,9 примерно, има и такива хора, а сега примерно си търся снимки на 251/2 защото съм решил да си го правя, валят ми се две минохвъргачки и се чудя какво да ги правя.

Comment

ако не съм аз кой ще ти помогне

P.S.разгледайте целия сайт :!: много е добър този чех(или поляк) :!:

Comment

До Манщайн

Eh, kак ми отваряш работа, аз смятх да го влача проекта сума време, ама сега ще се напна и може да го направя за изложбата в Пловдив.
                          Като стана на въпрос: тази събота се открива изложба на модели във Военноисторическият модел, в Криле има тема с подробности.
                          А втората седмица на декември и в Пловдив. З там съм заявил един шърман и Т-34 екраниран.
                          Някой друг ще носи ли?

Comment

ИСКАМ ДА ВИДЯ ЕКРАНИРАН Т 34 :!:

Comment

dragunov написа
                              ако не съм аз кой ще ти помогне

P.S.разгледайте целия сайт :!: много е добър този чех(или поляк) :!:
                              Чешки е

Comment

СВЕТКАВИЦА

Ами ако отидеш там ще видиш, даже може да говориш с другите от Варна и да пътувате заедно, пролетта Митко беше на изложбата, А аз вчера заради тебе съм се занимавал с проклетия 251, натъманявах минохвъргачката, някой да знае как точно изгляждат съндъците за мини?

Comment

Working...
                                X