Последно критерия беше психо-емоционална адекватност, ако не се лъжа. Може да им се виждаш лабилен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за форума (т.е. книга за оплаквания и препоръки)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
vassiln написа Виж мнениеИ извинявайте че се самоцитирам, но АЛО, има ли пилот в самолета? Какво стана с нас, гадните тролове, дето ни изрязахте, но не по форумните правила, от раздел "Модерна епоха и съвремие"? Да не би да съм по-тролеен от някои, които останаха да пишат там? Айде моля поне някой от тая форумна управа да каже нещо по въпроса? Да не си помислите, че съм недоволен и се оплаквам -не бе, нищо подобно, даже съм признателен на Върховенството, че ми даде възможност да се превъзпитам. Ама нещо аршина ми се губи двоен ли е, половинчат, 3D или друг е?
А какво да каже този някой от форумната управа? Ами да каже защо аз съм трол или не отговарям на висшите критерии за писане там, и ако е второто - какви са тия критерии?This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеНикога не изключвай вероятността просто да си тъп
Comment
-
Мислех да му отвърна, но се сетих, че може би има и едно-две положителни качества - пие ракия (или поне пише за нея, с цел да създаде добро впечатление, при това успешно), и може би продава книги, ако се съди по името му.
Сър Грей, благодаря, дет се вика, понякога и от глупав човек може да се научи нещо ценно.
Майтапя се, разбира се
Comment
-
vassiln написа Виж мнениеТова беше грубо. Няма да го забравя. В началото се засегнах много, после ми стана смешно.
След като съм те засегнал ще се обясня:
1. Ако мисля че някой е неизлечимо тъп, няма да му го кажа. Дори на майтап. Няма смисъл. Освен ако не е арогантен.
2. Аз самият съм леко кух. Акъла се предава през поколение а татко беше много умен. Толкова за тежестта на моите оценки.
3. Тези оплаквания покрай сирийската тема вече идват нанагорно. Според мен модераторите ви ограничават правото на достъп, за да не ви баннат. Демек трябва да им кажете едно "благодаря" вместо да ги плюете. В крайна сметка не им се случва често да действат толкова разумно.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
vassiln написа Виж мнениеМислех да му отвърна, но се сетих, че може би има и едно-две две положителни качества - пие ракия (или поне пише за нея, с цел да създаде добро впечатление, при това успешно), и може би продава книги, ако се съди по името му.
Сър Грей, благодаря, дет се вика, понякога и от глупав човек може да се научи нещо ценно.
Майтапя се, разбира сеThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
pehotinec написа Виж мнениеА защо "диверсантът - проктолог" Amonit от темата за 3 -ти март още не е "ликвидиран" ? Разбира се в преносен смисъл ....Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment