Stan написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за форума (т.е. книга за оплаквания и препоръки)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
-
Според мен си е част от хибридната война. Технологията е следната - правят се туитър, фейсбук и т.н. акаунти които твърдят, че са пострадали от режима, Русия и т.н. Е понякога стават и гафове - https://www.washingtonpost.com/lifes...0RH_story.html, гей сирийка преследвана от тайните служби на Асад се оказа американец от Шотландия. Досега нищо странно. Но тия акаунти без разпространение на информацията си остават достъпни само за техните създатели. Второ ниво - преразпространяват се чрез форуми и други медии и организации базирани в Лондон докато накрая и големите им обърнат внимание. И така. Тука падна и моя акаунт геройски в борба срещу врагът и аз не мога да пиша в темата за Сирия. Героям слава.
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеЩото Кало разбира от съвременна руска военна техника, а ти от археология.
Аз не разбирам от нищо освен от хибридна война и ви казвам, че нещо тука smell fishyLast edited by InternationalLaw; 03-03-2016, 23:24.
Comment
-
Stan написа Виж мнениеКакто казах, очаквам смислено обяснение защо е този двоен аршин.
А и как са станали модератори те си знаят .
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеЩото Кало разбира от съвременна руска военна техника, а ти от археология.
Както казах, чакам смислен отговор, защо отговорът, който даде, не е.
Comment
-
Stan написа Виж мнениеНека правим разлика между "пропагандира" и "разбира", щото ако наистина разбираше, нямаше постоянно да спами с възхвала за купчина желязо, която не другаде, ама в на парад в центъра на Москва, на която трябваше да се представи на света, от движима, стана недвижима. Това че е влязъл в ролята на циганката, която постоянно хвали нещо, не би трябва да дава специални привилегии.
Както каза, чакам смислен отговор, защо отговорът, който даде не е.
Слага статии и линкове на много неща , и се аргументира .
Comment
-
RAMMSTEIN написа Виж мнениеКало разбира от техника , и то доста . A за теб незнам.
Слага статии и линкове на много неща , и се аргументира .
Comment
-
Stan написа Виж мнениеОбясни ми, как разбираш, че някой разбира от нещо? Че аз мога да те залея със стаи за черната магия, и постоянно да я хваля, което разбира се не ме прави магьосник. Може би е военен инженер, може би е военен, който работи с такава техника? Да разбира, да разбира, колко да разбира? Хвали я тая Армата, хвалия, хвалия, и както казваш, слага линкове, аргументи и накрая какво стана - пълна излагация. Следователно, ако следваме елементарната логика, щом толкова хвали нещо, което така се издъни, не чак такъв разбирач, а просто шаман повтарящ заклиняния. Това са фактите, а когато фактите говорят и боговете мълчат. Разбира се, радиоточниките - не.
То ако следваме елементарната логика , незнам незнам .
Comment
-
Stan написа Виж мнениеОбясни ми, как разбираш, че някой разбира от нещо? ....
Gaden Gogi знае много за техниката от WW2
Comment
-
RAMMSTEIN написа Виж мнениеaaaa ти сериозно ли , накъде отиваш , че руснаците не могат да правят коли , двигатели , .... не бъди наивен .
То ако следваме елементарната логика , незнам незнам .
Но не това беше въпросът, а защо има дискриминация? Ами хубаво, след като такива ограничения - едни да правят каквото си искат, а други не, па няма да пишем. Не само в темата за Сирия, а и въобще.
Comment
-
Stan написа Виж мнениеОбясни ми, как разбираш, че някой разбира от нещо? Че аз мога да те залея със стаи за черната магия, и постоянно да я хваля, което разбира се не ме прави магьосник. Може би е военен инженер, може би е военен, който работи с такава техника? Да разбира, да разбира, колко да разбира? Хвали я тая Армата, хвалия, хвалия, и както казваш, слага линкове, аргументи и накрая какво стана - пълна излагация. Следователно, ако следваме елементарната логика, щом толкова хвали нещо, което така се издъни, не чак такъв разбирач, а просто шаман повтарящ заклиняния. Това са фактите, а когато фактите говорят и боговете мълчат. Разбира се, радиоточниките - не...И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
Comment
-
Stan написа Виж мнение....
Но не това беше въпросът, а защо има дискриминация? Ами хубаво, след като такива ограничения - едни да правят каквото си искат, а други не, па няма да пишем. Не само в темата за Сирия, а и въобще.
Comment
Comment