Само за информация - дори и да сме се отказали от модерация (да речем, аз, Динаин, може и друг да има, за когото в момента не се сещам), дали постовете ни ще минават през премодерация или не зависи от типа потребител (или нивото, ако щете). Формално и да си се отказал от модериране, това не води до промяна на типа потребител, т.е. си оставаме със същите права и постовете ни по принцип се повяват без да се налага одобряване. от друга страна, като човек, който се е отказал да модерира аз се държа като нормален потребител, т.е. като всички вас, иначе казано, не ми пука особено доколко постовете ми отговарят на правилата (между другото, това е доста приятна промяна в гледната точка). Може и да не съм само аз. Впорчем, както съм отбелязвал вече, в модераторския екип има хора с различни / противоположни мнения по тази тема (Украйна), както и по много други въпроси. Това също се отразява, особено когато някой пише като потребител, а не като модератор (последното обикновено се маркира в червен текст, за да е ясна разликата, макар и тя да е предимно в съзнанието на съответния човек).
ПП По отношение на премодерирането - грубо казано, на никого, освен вероятно на Торн, не му се занимава. Определена полза от него има - поне аз я виждам с моите права / възможност да погледна какво е одобрено и какво не. Много постове, които иначе щяха да бъдат цензурирани или изтрити, не се появяват в темата (поне така беше до скоро). Но това искаше активната работа на няколко модератори. Тежичко и неблагодарно.
ПП По отношение на премодерирането - грубо казано, на никого, освен вероятно на Торн, не му се занимава. Определена полза от него има - поне аз я виждам с моите права / възможност да погледна какво е одобрено и какво не. Много постове, които иначе щяха да бъдат цензурирани или изтрити, не се появяват в темата (поне така беше до скоро). Но това искаше активната работа на няколко модератори. Тежичко и неблагодарно.
Comment