Защо не мога да пиша в "Модерна история и съвремие"? Целият форум ли е под "надзор"?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за форума (т.е. книга за оплаквания и препоръки)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Целият форум не е в режим на предмодерация, ако това имаш предвид.
Може би постът ти не е бил одобрен, но аз спрях да се занимавам с модериране на раздела.
Та в момента май има малко недостиг на "модераторско присъствие" във форума."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Към Стан (и останалите, които се тревожат от липсата на новите им постове в темата за Украйна) - като страничен наблюдател, който вижда постовете в опашката за модерация: причината за това "безобразие" е простичка - няма модератори, които да одобряват постовете. Не знам дали това ще се промени скоро.
Comment
-
Stan написа Виж мнениеРазказът на една руска майка, чийто син - войник, е загинал в Украйна, маскиран като опълченец.
Между другото, жената работи като санитарка и взема заплата от 5 500 рубли, при курс на БНБ 100 рубли за 4 лева, това прави 220 лв. Непознавам санитарки в България, но пък минималната работна заплата тук е 340 лв.
Comment
-
Това с режима на одобряването и наистина дразнещо. Съвсем закономерно е, че хората, които пишат са все по-малко, а дискусиите все по-вяли.Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.
Гюстав Льо Бон
Comment
-
Sula написа Виж мнениеТова с режима на одобряването и наистина дразнещо. Съвсем закономерно е, че хората, които пишат са все по-малко, а дискусиите все по-вяли.
Comment
-
Аз вярвам на очите си, но щом така ви харесва, дерзайте!Истинската тирания е само тази, която господства несъзнателно над душите, защото е единствената, която не може да се победи. Тиберий, Чингис хан, Наполеон без съмнение са били страховити тирани, но от гроба Мойсей, Буда, Иисус, Мохамед, Лутер са упражнили върху душите деспотизъм с доста по-различна дълбочина.
Гюстав Льо Бон
Comment
-
Отдавна не пиша в темата, но не пречи да чета от време на време. Тя отново е политизирана (мотив заради който бе наложена предмодерация) и то до голяма степен от "този който вече не модерирал". Отново има разсъждения на базата на някакви предпочитания към двете страни от конфликта, които нямат нищо общо с идеята, да се пускат постове изцяло насочени към военната страна на конфликта. Вижда се с просто око от последните две страници. Тези постове очевадно са одобрени?! А модераторите в какъв режим са? За тях има ли филтриране или тцъ? Ако реши да напише пост, то той излиза с натискането на бутона "отговор", пререждайки потребители които чакат ред, примерно за събитие което е станало преди 12 часа (говорим за динамична обстановка в Източна Украйна все пак)... въобще, манджата с грозде е пълна. Хем не се спазват правилата които уж трябваше да важат, хем имаме режим на "опашка"...?!
Общо взето, това са наблюдения, не предложения. Да няма погрешно разбрали. Към момента конкретно тази тема в този раздел изглежда отвартно.Трол по списък.
Comment
-
iasen ianakiev написа Виж мнениеСпоред мен е крайно време премодерирането в раздела "Модерна Епоха и Съвремие" да се премахне.Моля модераторите да помислят,по въпроса.Както се каза събитията са много динамични и с това премодериране само се губи време.
Это хорошо.
Иначе будет больше спама, фейков и споров.
Сегодня возможно подпишут соглашение о прекращение огня - возможно страсти немного уменьшатся.
Comment
-
В момента предмодерирането на практика не работи - повечето модератори не са на линия и/или са абдикирали от неблагодарното задължение да следят темата. За това и се натрупват такива "пакети" от неодобрени постове, които после се появяват изведнъж.
Реално последните дни аз минавам и одобрявам почти всички постове, като същевременно имам нулев интерес към темата и съответно качеството на моят "филтър" е лошо.
Деградирането на темата е отново факт, както и очевидните пристрастия на повечето пишещи там.
Ще се обсъди какво може да се оправи (NB: личното ми мнение - нищо, ерго връщане на забраната за актуални силно политизирани теми)XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Comment
Comment