Stan написа
Виж мнение
Всичко чудесно, но постът на Егуо, цитиран като причина за бана няма нищо, ама нищо общо с цитираните членове.... Може би трябва да си го сложа в подписа, докато има дискусия по въпроса, че ми омръзна да го цитирам.....
Все пак от генерираното съдържание до тук разбирам следното (със всички заблуждения на един социално неграмотен човек):
- форумът е частен клуб на хора, които (си мислят, че) изповядват "западни" ценности (пропускам разсъжденията кои са тези ценности и т.н., но предполагам свободата на словото се брои)...
- Егуо е тъп мужик, който е свикнал да живее в общество, което си има свои ценности, които обаче не са западни
- Егуо от доста време дразни хората със западни ценности. В резултат на това тези хора стават предубедени към Егуо (всички страдаме от този недостатък, тук конкретизирам страните).
- терористи нападат издателство, което е било обект на заплахи от религиозни фанатици, заради карикатури със символите на тази/тези религии; има убити хора (карикатуристи и полицаи)
- Егуо казва:
Гадко издеваться над религиозными чувствами. Я сам православный христианин, но никогда не видел издевательств на христианскими святынями со стороны мусульман.
Надеюсь это будет уроком для журналистов. В нашем мире что то должно оставаться святым. Нельзя глумиться над всем подряд в погоне за рейтингом.
Надеюсь это будет уроком для журналистов. В нашем мире что то должно оставаться святым. Нельзя глумиться над всем подряд в погоне за рейтингом.
По света се надига вълна срещу терора, Модераторите по причина на това, че се чувстват приобщени към общестото, обект на атака реагират, като виртуално "убиват" човек, който вероятно се е изгаврил с техните религи... исках да кажа морални устои и ценности. Модераторите обясняват на учудените/възмутените/любопитните, че това е клуб и могат да си правят каквото поискат, включително да погазват ценности, които всъщност защитават... Същевременно обясняват и колко са тъпи заинтересуваните.
Аз чета и ми остава лош вкус в устата, но поради неграмотност не мога да обясня защо, все пак опитах...
Comment