Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
messire Woland написа Виж мнениеsigpic
Sword song and horn sound
Comment
-
sewast написа Виж мнениеТова е много хубава снимка, от преди войната е, и историята на тоя човек е много впечатляваща - отказва да се разведе със съпругата си (еврейка) и изчезва някъде на изток, защото за наказание го правят фронтовак... изобщо, куражлия.
Снимката ми се стори твърде хубава, дори и да не беше истинска (какъвто явно е случаят). Може би трябва, ако излязат още данни, да отиде в тема за любопитни неща, определено в раздела за Втората световна война, особено ако знаеш и още неща.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеНе знаех, че има и история, но е добре
Снимката ми се стори твърде хубава, дори и да не беше истинска (какъвто явно е случаят). Може би трябва, ако излязат още данни, да отиде в тема за любопитни неща, определено в раздела за Втората световна война, особено ако знаеш и още неща.
Вариантът на немски е комай най-подробен и сигурно е достатъчно коректен, който може би могъл него да погледне.
Още нещо, на което попаднах сега, може също да е интересно:
sigpic
Comment
-
I have the unique ability of playing songs with just my hands; here I am playing the ending theme, Still Alive, from the video game Portal.More videos will b...
http://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Pujol вярно че с ръце не е същото, но пак се хилих 2 минути
Comment
-
Кухулин написа Виж мнение
Все съм виждал разни чудеса по парадите, ама харпунджии не бях виждал.
Иначе шаренията по парадите е според държавата ,ей тия южноамерикански рамбовци ме убиха :-)
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеОоо нечовециsigpic
Comment
Comment