Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Майтапи ¹ 4

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

И между другото, това: http://timurcommandos.blogspot.com/2...blog-post.html е ситуация, която аз също съм виждал в разни нашенски фирми. Не е еднаква навсякъде, но много елементи от нея присъстват.
    Е, може би съществуват много фирми, където тия неща ги няма, но някак ... аз поне не съм виждал/попадал на такива. Може би елемента с викането, което "оправя всичко" е най-често срещаният елемент
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Последни новини от България и света денонощно. Бъди винаги в час с най-актуалните събития.

Румъния обяви териториални претенции към България

Уточнявам че заглавието е подвеждащо, става въпрос за акватория, не територия.

Comment

"Желязната кучка", или как руски журналисти паднаха в торент капан
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Сюрреализма...

Comment

Нов вид клипче. Нацъкайте една по една всички стрелки отляво надясно.
            "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Кухулин написа Виж мнение

Сюрреализма...
              Много якооо!
              sigpic

Sword song and horn sound

Comment

Котката и двете страшни ябълки
                Проект 22.06.1941 г.

Comment

Comment

Поствам това тук и в темата за Северна Корея

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=LLzxuiQtzqE Евреите веднага наскачаха. Мен лично ме разсмива. Хитлер и турски - неочаквано добра комбинация.

Comment

За забавното е забавно, но е проява на твърде лош вкус, сигурно търсен ефект така или иначе.

Comment

BATMAN CHILLING IN HIS LAMBO

Весело е в Мериленд

Comment

Comment

Сега на тази дата, дано скоро и на друга! Честит празник!
                              Започва работа по българска ракета-носител
                              "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Comment

Working...
                                X