Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
-
Сабщение на ТААС:
"Вчера, около 9.00 часа месно време, руски петролен танкер, успешно отблъсна нападение на тежко въоръжени кораби на сомалийски пирати. След като унищожи, три съда на нападателите, танкера се потопи и отегли по неизвестен курс."
...И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
Comment
-
BAGA_TUR написа Виж мнениеСабщение на ТААС:
"Вчера, около 9.00 часа месно време, руски петролен танкер, успешно отблъсна нападение на тежко въоръжени кораби на сомалийски пирати. След като унищожи, три съда на нападателите, танкера се потопи и отегли по неизвестен курс."
.
Comment
-
BAGA_TUR написа Виж мнениеСабщение на ТААС:
.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
:-)))))))))
Imperial написа Виж мнениеМодерна версия на закачките за комбайните и тракторите
Съобщение на ТАСС:" Сегодня на советско-китайской границе китайские танки напали на наши мирно пахающие тракторьi. Наши тракторьi ответили на огня и улетели....."
Comment
-
Нов катериц и катерица
А пък вий знайте ли, че т.нар. "несъзнателно отношение към социалистическата собственост" е било от начало и до край вражеско дело, та с право е предизвиквало възмущението на съответните отговорни другари? Аз току-що научих как са стояли нещата в една братска държава - от тази брошура на ЦРУ, хвърляна над Никарагуа през 80те."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеМодерна версия на закачките за комбайните и тракторите
Вчера американская подводная лодка сталькнулась с айзберг и утанула.
Капитан айзберга награждьон ордени имени Ленину.
/да ме прощавате за лошия руски, но мисля че сте хванали идеята: Айсберг, Голденберг, Розенберг, името няма значение - винаги евреите са в дъното на всяко нещастие - от Титаник та до наши дни/.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Моля ви се, не се опитвайте да пишете на руски. Ако много се налага, но не сте уверени във възможностите си - помолете мен. Ще ви преведа без пари.
РускияТ в последните няколко поста нанася почти осезаеми физически увреждания_на моя крехък мозък ...
Dinain:Last edited by Dinain; 23-11-2008, 19:06.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написа Виж мнениеМоля ви се, не се опитвайте да пишете на руски. Ако много се налага но не сте уверени във възможностите си - помолете мен. Ще ви преведа за без пари.
Руския в последните няколко поста нанася почти осезаеми физически уврежданияна моя крехък мозък ...
Българският през последните няколко месеца нанася почти осезаеми физически уврежданияна моя крехък мозък ... "
Цитат, однако!Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Odzava написа Виж мнениеЗа някои би могло да се напише и така - "Моля Ви, не се опитвайте да пишете на български. Ако много се налага, но не сте уверени във възможностите си - помолете някой можещ.
Однако, цитата е от женски род на руски език, като ще се хващаме за буквата.
Comment
Comment