Канадската полиция гони бандити
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 4
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Dinain написа Виж мнениеНе съм аз виновен! Г-н Крилов, поправете граматиката си - подвеждате форума!Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написа Виж мнениег-н Крилов пише на разбирем български с някои граматически грешки не от глупава кортуазия, а за да бъде разбиран от болшнството на форума. А да се гаврят целенасочено с родния ми език е обидно.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Три паметни изказвания :
1.Българското правителство трябва да вземе суверенно решение по въпроса след задълбочени консултации с нашата страна...
(Руският посланник Авдеев по въпроса за демонтирането на паметника на съветската армия в София)
2.Под въпрос е изобщо съществуването на етнически българи.
("Световен македонски конгрес" - в. "Нова Македония".)
3.Ръководството на ДПС отива на преговори с цар Борис , а после не ме осведомява как са протекли!
(Димитър Сепетлиев - депутат от ДПС, пред БР.)
(с извинение, ако някой вижда политизация тук)Колко бързо изчезва всичко — и самите тела във вселената и споменът за тях във вечността. Каква е природата на всичко сетивно и особено на онова, което ни примамва с удоволствие, плаши с мъка или заслепява тщеславието на хората с празната си външност. Колко евтино, презряно, нечисто и изложено на гибел е то в оценката на умствената способност.
МАРК АВРЕЛИЙ, "Към себе си", II, 12
Comment
-
кало написа Виж мнениеабе темата не е ли "майтапи"?Колко бързо изчезва всичко — и самите тела във вселената и споменът за тях във вечността. Каква е природата на всичко сетивно и особено на онова, което ни примамва с удоволствие, плаши с мъка или заслепява тщеславието на хората с празната си външност. Колко евтино, презряно, нечисто и изложено на гибел е то в оценката на умствената способност.
МАРК АВРЕЛИЙ, "Към себе си", II, 12
Comment
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
„Единствен Путин ги владее, Единствен той ще ги открие, Единствен вси ще ги сбере и в тъмнина ще ги обвие.“ МуахахахаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
-
Путин е вечен, само дето преди е стоял в сянката на разни пионки като СТалин, Хрущев , Брежнев, Горбачев и Елцин (който едиално се вписва в ролята на омагосания крал на Рохан)Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
Comment
Comment