Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Майтапи (версия бис)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Какви са тия родители, които си кръщават, с такива смехотворни имена децата?! :sm186: Е за това нещо винаги съм се чудил

Comment

byzantiner написа
      не е ли леко незаконно това, че са дадени ЕГН-тата им.
      На мен ми попадна от друг форум. Като гледам ЕГН-тата, предполагам, че към момента на съставяне на списъка не е било незаконно. В другия форум пишеше, че са посочени за доказателство, че имената не са измислени.
      "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

(\_/)
        (°_°)
        (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Тактика, стратегия и оперативно майсторство

Battle at Kruger ->> http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM

:beatdeadh

Comment

Учителят:
            - Можеш ли да ми дадеш исторически пример за пълен неуспех?
            - Да! Христофор Колумб.
            - Защо?
            - Защото не знаел къде отива, като пристигнал, не знаел къде е попаднал, а когато се върнал, не знаел къде е бил!
            "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Truth will save the world

Comment

Лимузината на Буш се счупи в Рим

9 юни 2007 17:38 www.darik.net

Лимузината, с която президентът Буш се движи из Рим по време на посещението си в Италия, се счупи, предаде агенция "Новости".

Заради повреда в двигателя машината спряла насред Рим, недалеч от знаменития фонтан Треви. Буш трябвало да се прехвърли в друг автомобил. С това сюрпризите не се изчерпали. Новата кола се оказала прекалено голяма и не могла да влезе през вратата на американското посолство. Президентът трябвало да слезе и пеша да отиде до сградата на дипломатическата мисия.

Своя принос към серията гафове по време на президентската визита в Италия даде и първата дама на САЩ Лора Буш. Възхищавайки се на панорамата на Вечния град от хълма Квиринале, тя запитала: "Но къде са тези седем милиона римски хълмове?"

Тц тц тц . Както е казал народа "С какъвто се събереш, такъв ставаш!"

Comment

Кухулин написа
                  Тактика, стратегия и оперативно майсторство
                  Battle at Kruger ->> http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM
                  Не разбрах какво му е смешното на това. Но битката беше страхотна.:tup: A glorious victory за биволите!:rock: Вечна "Бойна слава" на героите!

Како луƒето прдат
                  Дволичен - Прди и прашува „Ко¼ прдна ? “
                  ...
                  Кавалер - Пушта дамата прва да прдне
                  ...
                  Спортиста - Ако неко¼ прдне еднаш, он ?е прдне двапати за да го собори рекордот
                  Това на нищо не прилича. И аз допускам правописни грешки, но грешка във всяка написана дума - това вече е прекалено!:x

"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
                  It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.

Comment

Подсказка - къде на твоята клавиатура са символите "ƒ", "Ÿ", "œ"?

Comment

По дяволите! Продали са ми фалшива клавиатура! На нея няма такива символи. А сред кирилските букви не виждам и символ "j". Ах, къде дреме комисията за защита на потребителите!

"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
                      It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.

Comment

Нашите клавиатури са монголо-татарски

Comment

Въпрос - Какво е македонец след къпане ?
                          Отговор - чист българин !

ПП - съседите от югозапад смятат ли се за славяни след като твърдят , че произлизат от Ал.Македонски /много ми е интересно как са заченати след като той е бил педал /

Comment

от dnes.bg:
                            Днес Бил Гейтс завърши бакалавърската си степен и получи диплома от Харвард

Бил Гейтс най-после се дипломира
                            Днес Бил Гейтс завърши бакалавърската си степен и получи диплома от Харвард. Преди 32 години най-богатият човек на планетата прекъсна образованието си в престижното учебно заведение и основа Microsoft.
                            В речта си Бил Гейтс, който от години е виден филантроп, подтикна класа на завършилите бакалаври от випуск 2007 г. на Харвард да направят опит да премахнат неравенството в света.
                            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                            Проект 22.06.1941 г.
                            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Нека си спомним със смях за Елцин:

А сега да видим и Путин:

THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
                              ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
                              ,sevogorob eht erew ysmim llA
                              .ebargtuo shtar emom eht dnA

Бе сгладне и честлинните комбурси
                              тарляха се и сврецваха във плите;
                              съвсем окласни бяха тук щурпите
                              и отма равапсатваха прасурси.

Comment

Велико нещо е славянската душа. От г-н Елцин до братска Украiна:

Само Верчето Сердючка и Раша гудбай, така де Таша тумбай )))

Comment

Working...
                                X