Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво четеш в момента
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Иван Венедиков- "Българската интелигенция"- благодаря на pnp5qA strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
[
Книгата я четох още миналата година и сега я препрочитам. Много е добра.Last edited by Thorn; 21-10-2007, 20:14.
Comment
-
kiosev написа"Сказание за хан Аспарух,княз Слав и жреца Терес " е много хубава
ако някои знае дали има 4та част да ми каже защото аз маи някаде сам я виждал ама не сам сигуренalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Случаят "Джем" на Вера Мутафчиева- не мога да си обясня на какво се дължи ненавистта на тази жена към западното рицарство, а в случая- и към любимия ми орден :sm186: . Почти съм сигурен, че не е само заради "Студената война".A strong toun Rodez hit is,
Comment
-
"Мравките" и "Денят на Мравките" от Бернар Вербер - препрочитам за кой ли път.
Когато четеш, ти разбираш книгите. Когато ги препрочиташ - разбираш себе си. Между две четения си се развил като личност и книгата е като огледало, в което виждаш своята еволюцияНе 7, а 77 пъти по 7...
http://www.mathematicalanthropology.org/
Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм
Comment
-
Guy de Mont Ferrand написаСлучаят "Джем" на Вера Мутафчиева- не мога да си обясня на какво се дължи ненавистта на тази жена към западното рицарство, а в случая- и към любимия ми орден :sm186: . Почти съм сигурен, че не е само заради "Студената война".
Между другото, ако ти попадне: "Прокълнатия двор" на Иво Андрич е по същия сюжет, т.е. част от него.
Comment
-
Хана написаИмаше някаква история с брат й, който е прообраз на "Джем". Емигрант, забранявали са му да се връща в България, Забравила съм подробности.
Между другото, ако ти попадне: "Прокълнатия двор" на Иво Андрич е по същия сюжет, т.е. част от него.A strong toun Rodez hit is,
Comment
Comment