Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добри филми (не на военна или историческа тематика)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
Гост -
Гост -
Бе не знам - аз очаквах от тях доста повече. Да, косата е ок, другото е точно това - гледаемо. Е, на дъщерите ми им хареса и то много. Но някак - вижда се, че само с ефекти не става. Трябва си интересна история, а не нещо постничко, което завършва преди да е започнало. Иначе - да, няколко забавни ситуации имаше, но нищо повече.
А "Beasts of the Southern Wild" е доста добро. Напомни ми малко за "Tideland" на Гилиъм.
Comment
-
За мен Tideland е своеобразен връх в киното, трудно може да бъде достигнат. Но има някакво сходство, прав си.gollum написа Виж мнениеА "Beasts of the Southern Wild" е доста добро. Напомни ми малко за "Tideland" на Гилиъм.
Comment
-
Добър е, няма спор - май е единственият му филм, в който въображаемият свят не е представен чрез някакви ефекти, а изцяло иносказателно. Но е единственият от филмите на Гилиъм (а харесвам всичките по различни причини), който така и не съм гледал втори път (и не вярвам да го направя: бррр, трудно бих го издържал отново).
Comment
-
От години...? Може би от "Матрицата" насамКухулин написа Виж мнениеМда, труден филм. От години не бяхме виждали такова нещо на екрана.
Филмчето действително е много добро, пипнато е отвсякъде...въпреки това връзката между отделните истории нещо ми куца...
A strong toun Rodez hit is,
Comment
-
Добро, добро, колко да е добро? На мен ми се струва ограничено, сюжетът е потенциално далеч по-благодатен от това, което е направено; "Облакът Атлас", да речем, е с класи отгоре в това отношение.gollum написа Виж мнениеА "Beasts of the Southern Wild" е доста добро.A strong toun Rodez hit is,
Comment

Comment