Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кино - филми на историческа тематика

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Понеже някои форумци са недоволни, затова махам филмите.
    Last edited by Гост; 12-04-2012, 11:35.

Comment

Който взима таблетки, да не гледа филми.
      Last edited by Гост; 12-04-2012, 11:33.

Comment

Щом не ви харесват, значи махам филмите.
        Last edited by Гост; 12-04-2012, 11:32.

Comment

pkolev написа Виж мнение
          Август.Восьмого
          Да, това беше добро. Жалко, че не го пуснаха в кината, щеше да се гледа.
          Само една лека забележка.
          Интересно, че на никой във филма не му правеше впечатление, че 23-годишната главна героиня има 7-годишен син....
          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

http://www.imdb.com/title/tt0765432/ Der Baader Meinhof Komplex- Добър филм за най известната терористична група действала
            в ФРГ през 70-те. Имаго з замундата

Comment

1951 написа Виж мнение
              Да, това беше добро. Жалко, че не го пуснаха в кината, щеше да се гледа.
              Само една лека забележка.
              Интересно, че на никой във филма не му правеше впечатление, че 23-годишната главна героиня има 7-годишен син....
              Той - млад , строен и красив лейтенант , тя - 16 годишна ученичка , пламенна любов ... вързва се .
              Иначе , малко заемки от "Блек хоук даун" , но като цяло , по-добро руско кино на последък не съм гледал .

Comment

М`да и аз да отбележа за "Август, восмого", че въпреки скептицизма ми - добре са направили филмчето. Някой отбелязваше, че било в "холивудски стил", но това определено е достойнство за такъв филм. И цялата "трансформърска част" определено си беше съвсем на място. Въобще, подходяща форма на излагане на своята пропагандна версия на събитията (че дори и що-годе положителен грузински войник за баланс на останалите напълно дехуманизирани "гадове" ).

"Der Baader Meinhof Komplex" го гледах преди известно време - добре е направен, като стил ми напомни за "Untergang". Може би само лееко се губеше фокуса някъде в средата на филма.

Comment

Щом ви трябват таблетки, значи махам филмите.
                  Last edited by Гост; 12-04-2012, 11:31.

Comment

Гледам линкове в youtube без името на филма - директно взимам таблетка "Презкурин".
                    Какво зората? Ние сме Урук-хай — не спираме да се бием ни денем, ни нощем... Какво зората?

Comment

Жуков (2012)

Филма проследява събитията около Жуков след 1946 година :
                      Разширения Военен съвет където Жуков търпи сериозна критика и " Трофейното дело "
                      Откъм детайли филма е добре изпипан - особено персонажите на Сталин , Молотов , Маленков , Меркулов , Абакумов .

Ето и линк за филма :

ALTERNATIVE DOMAIN: ZAMUNDA.CH | Замунда - най-голямата българска peer 2 peer общност. Социална мрежа за споделяне на информация и забавление.

Comment

Steelman написа Виж мнение
                        Щом ви трябват таблетки, значи махам филмите.
                        Надали някой ще си прави труда да обръща внимание на някакви си линкове. Особено нахвърляни без идея и текст, така че не ми е ясно на какво се дразниш
                        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                        Проект 22.06.1941 г.
                        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Сериала за Жуков съм го гледал отдавна и мога да кажа, че има недостатък, а именно че героят на Жуков е пресъздаден като положителен герой, спестени са почти всички негови слабости, пороци и отрицателни страни, а всички знаем що за човек е бил той. Отдавна не съм гледал толкова смешен руски филм и го препоръчвам на любителите на абсурдните ситуации.

Comment

Ето и един по-реалистичен (документален) филм за епизод от историята на СССР, който епизод се премълчаваше и в който епизод едно от действащите лица е маршал Жуков. http://www.youtube.com/watch?v=h-BuN66DFN0

Last edited by Гост; 12-04-2012, 14:44.

Comment

Steelman написа Виж мнение
                              Сериала за Жуков съм го гледал отдавна
                              Как си го гледал отдавна , като филма излезе 2012 година

Освен това ако беше гледал филма щеше да видиш , че нито един от пороците на Жуков не са спестени -
                              самолюбието му , слабоста към алкохола , лицемерието му и така нататък

Comment

Working...
                              X