ха, не се бях сетил че форматът е нестандартен, поради което оттеглям предложението си за сканиране, няма кой да сканира на части и да слепя после..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДЪГА
Collapse
X
-
:cry: искам ДОБРОМИИИИИИИИИИИР И ЕЛЕМААААААААААГ :cry: (а Парабелуме от този комикс нищо не се чете ама като че ли е за покръстването?!)...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
От къде как се казва искам аз!!!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Съвсем в началото на 90-те я имаше, аз по случайност я намерих, заедно с последния, 42-ри, брой на Дъга. Точно тогава вече се бях запалил, но само това намерих . Самата книжка нямаше някакво специално заглавие - на корицата е написано Добромир, същото заглавие, като в списанието.
Имам доброто намерение да я сканирам качествено, така че не знам кога ще стане... Тя поне е в А5 формат и няма да има проблем с това, но пък мастилото прозира и на следващата страница... Вече тая книжка сигурно ще ти струва маса пари, както и повечето стари комикси, които се водят за "Антикварна стока". Евентуално човек може да уцели нещо по залежалите складове за вторични суровини, където хубавите книги и списания ги продават, а не унищожават. Но пак ще са на цена... Еех...
Comment
-
fan4battle написаВсъщност, който има всичките Дъги с Добромир, няма да изпусне нищо - тази книжка съдържа малко посъкратени най-важните истории, до заминаването на Добромир за Пчелник. 48 страници. Черно-бяла с един-единствен цвят.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Така.
Намерил съм всички броеве на списанието от брой 3 до брой последен.В момента съм сканирал 3,4,5 и 6 брой.С Имперко говорих и той даде идеята да се направи сайт на който да бъдат качени сакновете и всеки да тегли и благославя.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment