If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много хубаво би било да ги сканирате
Първия брой не беше ли,за Хан Крум,където убива Никифор? Абе сигурен съм,че имаше за Хан Крум,ама дали беше в Първия...
Хан Крум беше в брой 4
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
по добре да е Добромир или как беха щъркела Чоко и жабока Боко ли?
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Абе чакайте бре.Още съм си в Хамериката.Като се върна в БГ-то, първо ще ги потърся, защото в момента къщата на баба ми е съборена и се строи наново. Като ги намеря ще ги пренеса в САЩ и ще ги сканирам
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Ами доста е голяма вероятността, като се има в предвид, че имам и един чувал с пушки, които си ги купих през зимата и още не съм ги виждал.Уж, баба ми каза, че за всичко се е погрижила. Дано имам късмет
Списанието беше супер!Помня, че нямах първия брой и се молех на един приятел да направим размяна-давах му два "ПИФ"-а(сигурно помните,че имаше такова френско списание),за този брой и пак не се съгласи да ми го даде!Мен най си ме кефеше поредицата за Спартак.Географските открития също бяха много готини.Ще е хубаво ако може да се качат на сайта.И ако Parabellum не успее да намери броевете,не можем ли ние по някакъв начин да мупомогнем-примерно да изпратим наште броеве сканирани или нещо подобно?
Comment