Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ДЪГА

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Шовинистъ написа
    Много хубаво би било да ги сканирате
    Първия брой не беше ли,за Хан Крум,където убива Никифор? Абе сигурен съм,че имаше за Хан Крум,ама дали беше в Първия...
    Хан Крум беше в брой 4
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ако някой наистина вземе, че сканира поредицата за "Великите Географски Открития" е пич на н-та степен 8)
      "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
      нека четат пред вратите
      нашата памет остъклена
      с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

по добре да е Добромир или как беха щъркела Чоко и жабока Боко ли?
        ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

С Импереца съм се договорил да ги сканирам и да ги направим на сайт. Ще го турим тук в Бойната Слава .За радост на малки и големи

:tup:
          ..И кажи ми ти страннико,
          чувал ли си звук,
          по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

ami adi de
            ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

ей! Каква е тая маймуница
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

много култови бяха и ЕЛО ( Екип за Ликвидирване на Опасности )

Comment

За нас, художниците това е Алманаха на рисуването на човешка фигура (за съжаление не и на мен ).
                  "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                  нека четат пред вратите
                  нашата памет остъклена
                  с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

без да искам ама си чакам Добромира все пак

Comment

А какво става със скановете. :?

Comment

нищо не става
                        Парабелум каза "когато се върна в Б-я"
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Абе чакайте бре.Още съм си в Хамериката.Като се върна в БГ-то, първо ще ги потърся, защото в момента къщата на баба ми е съборена и се строи наново. Като ги намеря ще ги пренеса в САЩ и ще ги сканирам
                          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Както описваш ситуацията може и да не ги намериш

Comment

Ами доста е голяма вероятността, като се има в предвид, че имам и един чувал с пушки, които си ги купих през зимата и още не съм ги виждал.Уж, баба ми каза, че за всичко се е погрижила. Дано имам късмет

Comment

Списанието беше супер!Помня, че нямах първия брой и се молех на един приятел да направим размяна-давах му два "ПИФ"-а(сигурно помните,че имаше такова френско списание),за този брой и пак не се съгласи да ми го даде!Мен най си ме кефеше поредицата за Спартак.Географските открития също бяха много готини.Ще е хубаво ако може да се качат на сайта.И ако Parabellum не успее да намери броевете,не можем ли ние по някакъв начин да мупомогнем-примерно да изпратим наште броеве сканирани или нещо подобно?
                                "Прави каквото трябва,да става каквото ще!"

Comment

Working...
                                X