Ако почнат да снимат "читави битки" по вашите критерии, едва ли ще са водещото шоу в света. Всеки трябва да си знае мястото.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сериали
Collapse
X
-
Има разлика между автентичност и достоверност. В "Игра на тронове" имаме една автентична атмосфера без фактическа достоверност. Фокусът е върху развитието на главните герои. Сериалът няма образователна цел. Остава си базирен в измислен свят. Според мен критиката на Мат Ийстън е по-приложима към продукция като "Викинги", която претендира, че има някаква по-директна връзка с нашия свят (а няма). Сериозно, "Викинги" е пълна трагедия.
Мисля, че Рамзи Болтън се изяви за пореден път като добър тактик и напълно заслужаваше да спечели битката. Такъв персонаж би бил съвсем на място в реалния свят.
Comment
-
benjamin написа Виж мнениеИ хората също си мислят, че така са се водили битките.
Comment
-
За ГоТ онзи английският специалист казва че броните били почти истински. Поне тази на Станис. Била повлияна от някакви източни брони комбинация от ламели и мрежестта ризница.
Същия казваше че се изумява като види във филмите кожени "брони" с капси по тях. Не е много ясно срещу какво защитават. Вероятно против уроки, уплах и космически лъчения.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеАко трябва да гадая, ще да е свързано с някакъв вид сложен фетиш
В единият случай имаме главният алфа мъжки, облечен в най-близкото до латекс с което няма да загубим детската публика, развял на вятъра смолисто черни къдрици и размахващ огромен излъскан до блясък фалос...ъъъ таковата меч.
Никой не иска да гледа някакъв ватник с грозно тенекиено цукало с две дупки на главата, ръчкаш монотонно лошите с дълга пръчка с остро джелезо накрая и пищящ нещо неразбираемо, повлиян от страха и адреналина.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Zalmoxis написа Виж мнениеВ "Игра на тронове" има зомбита, елфи, великани, мамути, дракони, уаргинг, шейпшифтинг, възкресяване, но това, което минава границата, е кожената броня
Но конкретно аз се дразня от всички изброени. Щеше да ми е интерсно и без магия, само с меч.
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеНо конкретно аз се дразня от всички изброени. Щеше да ми е интерсно и без магия, само с меч.
Comment
-
Zalmoxis написа Виж мнениеМежду другото и мен тези аспекти на сериала ме дразнят. Но се налага да се задоволим с това, което има. Аз винаги съм си мечтал да се направи нещо качествено точно по тоя период. Например сериал за Шарл Дръзкия - на френски, холандски и немски и нонстоп само битки. Ама не знам на кого да си дам идеята
Comment
Comment