1951 написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
8.5
Collapse
X
-
StrEagle написа Виж мнениеА някой знае ли дали новите медиуми са предно задвижване - палят ли се от пред?Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнение8,5 се пуска на руския сървър на 18 април, четвъртък.
На евросървъра вероятно следващият вторник или сряда.Реалистичные битвы на легендарных танках, более 800 машин готовы к бою, 150 млн игроков по всему миру. Присоединяйся к культовой игре World of Tanks!
Comment
-
Да, мен туй ми беше една от целите да видя колко опит иска да не се мина , а екипажа ми е троен и иска много там Имах и скриншот на следващите но скоро заради модове преинсталирах клиента и са заминали, но ако не бърка ми се въртят едни цифри от рода на 115 к -165к. Мислих бързо да отворя и 9 ката но нещо от теста се отказах, но ще видим пак какъв акъл ще ми дойде докато ги пуснат.
Comment
-
Lyutskanov написа Виж мнение@ PepeII , браво бая опит си събрал ще ти стигне. За индийчето трябваха 81100 на тестовия, по добре повече не му трупай а вкарвай в екипаж.
Researched:
Indien-Panzer researched. Undistributed experience spent: 39288. Free Experience spent: 41812.Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.
Comment
Comment